De 5 mooiste Europese steden voor je huwelijksreis « Huwelijk

De 5 mooiste Europese steden voor je huwelijksreis

De huwelijksreis moet vooral iets van jullie samen zijn. Welke stedentrip jullie uiteindelijk ook kiezen, het gaat erom dat jullie van elkaar genieten. Het is een prachtig begin van jullie wittebroodsweken. Zorg er dan ook voor dat jullie aandacht voor elkaar hebben en optimaal genieten van het samenzijn! In Europa vind je een aantal prachtige bestemmingen waar jullie zeker van elkaar, de liefde en de stad zullen genieten.

1. Rome

Wat dacht je van een Rome stedentrip? Deze eeuwenoude stad spreekt tot ieders verbeelding. Werp een muntje in de Trevi-fontein en wens dat jullie lang gelukkig met elkaar mogen zijn. Natuurlijk hoort een bezoekje aan de Sint-Pietersbasiliek er ook helemaal bij. En vergeet het indrukwekkende Colosseum niet. Naast mooie gebouwen bezoeken kun je ook heerlijk eten en drinken in de Italiaanse hoofdstad. Optimaal genieten!
Huwelijksreis naar Rome

2. Kopenhagen

De hoofdstad van Denemarken is een prima locatie voor jullie huwelijksreis. Kruip lekker tegen elkaar aan tijdens een rondvaart bij avond en geniet van de vele verlichte gebouwen. Het is een must om een kijkje te nemen bij het beeld van de Kleine Zeemeermin tijdens een trip naar Kopenhagen. Wist je dat haar hoofd een aantal maal gestolen is geweest? Vandaar dat er nu bewakingscamera’s op het beeld gericht zijn.

3. Barcelona

Geniet van de Spaanse cultuur tijdens een citytrip naar Barcelona. De stad van Gaudi spreekt zeker tot de verbeelding. Je vindt hier bijzondere architectuur die in de avond schitterend verlicht is. Ook de Sagrada Familia is erg indrukwekkend. Een middagje shoppen? Daarvoor ga je naar Las Ramblas of een van de straatjes die aan deze boulevard grenzen. Verder is Barcelona natuurlijk ook een uitstekende keuze wanneer je van tapas houdt. Je vindt zeker een klein restaurantje in de stad waar jullie op je gemak kunt genieten van deze lekkere Spaanse hapjes.
Huwelijksreis naar Barcelona

4. Gdansk

Gdansk is de stad van de amber. Natuurlijk zijn de ringen al uitgewisseld, maar misschien vind je hier een mooie set met een armband en ketting voor je liefste? Dat is dan meteen een mooi aandenken aan een onvergetelijke huwelijksreis in deze bijzondere Poolse stad. Je kunt niet alleen genieten van de prachtige gebouwen aan de grote markt, maar er zijn ook het hele jaar door gezellige terrassen te vinden.

5. Brugge

Een stedentrip dichtbij huis? Brugge is een schitterend oud stadje waar je je soms nog even helemaal in het verleden waant. De Grote Markt is prachtig en hier bruist het altijd van leven. Er zijn diverse bijzondere musea. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Chocolademuseum? Volg een workshop hier en maak de lekkerste bonbons voor elkaar!

Reageren

Gerelateerde artikelen

De 5 mooiste Europese steden voor je huwelijksreis

Gerelateerde bedrijven