Boutique Hotel Catshuis opent haar deuren in Leeuwarden « Huwelijk

Boutique Hotel Catshuis opent haar deuren in Leeuwarden

Boutique Hotel Catshuis is een initiatief van de ondernemersfamilie Bronger, waarvan Amarins Bronger het hotel runt. Voor wie op zoek is naar een hotel met een persoonlijke en authentieke sfeer is bij Boutique Hotel Catshuis aan het juiste adres. Het monumentale pand aan de Nieuwestad heeft een rijke historie en dat is ook behouden gebleven aan de binnenzijde van het pand. De Empire-decoratie is nog steeds aanwezig in de lambriseringen, deuren en plafonds van het indrukwekkende pand. Elke ruimte in het hotel heeft een warme, authentieke uitstraling.

Boutique hotel Catshuis

Van voormalig discotheek tot luxueus boutique hotel

Discotheek Fire Palace was er jarenlang een populaire uitgaansgelegenheid. Vier jaar na de sluiting in 2012 is de realisatie van het hotel van start gegaan. De verbouwing van de eerste verdieping heeft ruim twee jaar in beslag genomen. Op de eerste verdieping bevinden zich sfeervolle hotelkamers en een luxe suite. De hotelkamers bieden vanzelfsprekende luxe zoals een Nespresso apparaat, koelkast, airconditioning en een smart TV. Ook zijn alle hotelkamers voorzien van een shower douche, kingsize bed en enkele kamers hebben uitzicht over de Nieuwestad. Eigenaresse Amarins Bronger verheugt zich op de officiële opening: “we hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de realisatie van het hotel en de opening al snel dichterbij. Het is ons streven om onze gasten een fijn verblijf te bezorgen waar men zich thuis kan voelen. Bij Boutique Hotel Catshuis bent u verzekerd van een onvergetelijk en luxueus verblijf.”

Meer dan alleen hotelovernachtingen

Boutique Hotel Catshuis heeft nog meer te bieden aan haar gasten. Ook voor een inspirerende zakelijke bijeenkomst kunt u bij het hotel terecht. De locatie is ook populair voor bruiloften of het organiseren van feesten. De zalen zijn sfeervol en ruim, waardoor zowel kleine als grote groepen welkom zijn. Er is ook veel mogelijk op het gebied van catering of het organiseren van kleinere gelegenheden zoals een high tea.

Over ambities gesproken

Amarins Bronger heeft grootse plannen voor het hotel. Naast het verkrijgen van meer naamsbekendheid voor het hotel, wil ze in de toekomst ook de benedenverdieping openstellen voor het winkelend publiek. Het plan is om een vernieuwend koffieconcept te lanceren, waarbij men kan genieten van bijzondere koffie en zelfgemaakte zoete en hartige hapjes.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Boutique Hotel Catshuis opent haar deuren in Leeuwarden

Gerelateerde bedrijven