Jullie droomhuwelijk op één locatie! « Huwelijk
Large_trouwlocatie_landgoedwolfslaar

Jullie droomhuwelijk op één locatie!

Steeds vaker kiezen bruidsparen voor één trouwlocatie. Dit scheelt een hoop tijd en reizen en bespaart bovendien heel wat stress omdat jullie één contact persoon hebben voor de hele dag. Bij Wolfslaar staan jullie wensen centraal en denken wij graag mee over de invulling van jullie dag. Van de ceremonie naar het taart- en toostmoment, een sfeervolle bruidsborrel gevolgd door een culinaire diner en als klap op de vuurpijl, een spetterend feest! Hebben jullie andere ideeën? Laat het ons weten!
Trouwlocatie Landgoed Wolfslaar

Buiten trouwen

Steeds meer bruidsparen geven de voorkeur aan een buitentrouwlocatie. Dit ideale plaatje kan soms letterlijk in het water vallen door ons Hollandse klimaat. Zorg er daarom voor dat er altijd een plan B is en dat zowel de buitenlocatie als de binnenlocatie helemaal naar jullie wens is. Landgoed Wolfslaar wordt omringd door de wilde natuur en geeft van nature een sprookjesachtige gevoel, waardoor het een ideale buitentrouwlocatie is. Bij minder weer ontvangen wij jullie graag binnen in één van onze sfeervolle huwelijkssalons.

Wat staat er op het menu?

Wolfslaar biedt jullie diverse mogelijkheden voor jullie huwelijksdiner, welke zowel binnen als buiten kan plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch en stijlvol sitdown diner, een sfeervol walking dinner of een ontspannen barbecue. Waar gaat jullie voorkeur naar uit?
Open Trouwlocatie Route Wolfslaar

Kom bij ons langs!

Je weet zeker dat jij de ideale bruidsjurk hebt gevonden en dat geen andere jurk jou het zelfde gevoel kan geven. Zo werkt het ook met trouwlocaties. Daarom nodigen wij jullie uit op Landgoed Wolfslaar op zaterdag 3 februari 2018 van 11.00 tot 16.00 uur tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Maak vrijblijvend kennis met onze huwelijksplanners en partners onder het genot van een hapje en een drankje!

Wij staan voor jullie klaar
* Team Wolfslaar *
Joelle van den Heuvel, Mariska Hummel & Marlene Stoffelen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_met_veel_liefde_trouwbeurs_brabant

14 juni: Met veel Liefde Bergen op Zoom

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_huwelijk_brabant_bruidsmagazine

Trouwen in Brabant

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven