TOPTrouwambtenaren nieuw kwaliteitscollectief voor bruidsparen « Huwelijk

TOPTrouwambtenaren nieuw kwaliteitscollectief voor bruidsparen

“Hierdoor kunnen we bruidsparen optimale dienstverlening bieden: altijd verzekerd van een back-up bijvoorbeeld, dat geeft bruid en bruidegom een gerust gevoel.” De letters TOP staan voor de werkwijze van de vier dames: toegewijd, origineel en professioneel.

Samen een sterk team

De samenwerkende trouwambtenaren hebben in de afgelopen jaren ieder talloze bruidsparen mogen toespreken op hun grote dag. “Samen met het bruidspaar creëren we een huwelijksvoltrekking die optimaal aansluit hun wensen” zegt Michaëla. “Dat is wat ons verbindt”, vult collega Larissa aan. “We willen elk bruidspaar een geweldige ceremonie bezorgen”. “Elk met onze eigen signatuur”, vertelt Daphne verder, “want je eigen persoonlijkheid heeft ook invloed op de stijl van de ceremonie”. Karin voegt hieraan toe dat het waardevol is om samen ervaringen te delen: “zo kunnen we elkaar versterken en bruidsparen nog meer waarde bieden.”

42 jaar ervaring

Vanuit hun gecombineerde ervaring van 42 jaar kunnen de vier trouwambtenaren aanstaande bruidsparen uitgebreid adviseren – van de opbouw van de ceremonie tot tips voor een persoonlijke invulling. Maar ook unieke gebeurtenissen direct voor en na de ceremonie krijgen volop aandacht. “Daar hebben we eigenlijk nooit over nagedacht”, is dan ook een veel gehoorde respons. Logisch, want trouwen is immers voor de meeste mensen een éénmalige gebeurtenis. “Dan is het fijn als je als bruidspaar gebruik kunt maken van de ruime kennis en ervaring die we samen te bieden hebben”, aldus de vier.

Trouwtips

Op het gloednieuwe online platform TOPtrouwambtenaren.nl is dan ook allerlei informatie over trouwen te vinden - van trouwtips, trouwlocaties tot trouwthema’s. “We gaan nog veel meer informatie delen”, aldus de enthousiaste dames, “want wij bruisen van energie en ideeën die we graag delen met aanstaande bruidsparen!”

Top Trouwambtenaren
Karin van de Ven, Michaëla Halewijn, Daphne van den Boogaard & Larissa Riksen
Foto's: Nina Flitst

Reageren

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

De rol van de trouwambtenaar

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven