5 redenen waarom je 25 jarig huwelijk een feestje verdient! « Huwelijk
Large_25-jarig-huwelijk-jubileum

5 redenen waarom je 25 jarig huwelijk een feestje verdient!

Als je nog niet overtuigd bent, wij zetten nog even 5 redenen op een rijtje.

Reden 1: Je kunt je huwelijksfeest nog eens over doen

Waren er dingen op je bruiloft die je toch liever anders had gezien? Of is jullie smaak anders of hebben jullie nieuwe interesses gekregen? Allemaal dingen die je kunt meenemen als je opnieuw een groot feest plant. Misschien hebben jullie je bruiloft toentertijd met een beperkt budget georganiseerd, nu ben je een levensfase verder en kun je in alle rust een feest plannen met wellicht veel meer mogelijkheden.

Reden 2: Vier het met je gezin

Als je ondertussen kinderen hebt gekregen, of als ze bij jullie huwelijk nog heel jong waren kunnen ze het feest nu veel bewuster meemaken. Hoe mooi is het om samen met je kinderen een 25-jarig jubileum te vieren en ze ook een belangrijke rol te geven.

Reden 3: Vier het met je familie en vrienden

Jullie hebben in 25 jaar van alles meegemaakt en zijn misschien ook wel familieleden of vrienden verloren. Dat maakt je extra bewust hoe belangrijk het is het leven te vieren zolang het nog kan en met de mensen die je lief zijn. Laat zo’n mooie kans dus niet voorbijgaan!

Reden 4: Zelf een feest organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Een locatie vinden? Decoratie bestellen? Of een outfit uitzoeken? Alles kun je tegenwoordig online uitzoeken en bestellen. Ook uitnodigingen voor je 25-jarig huwelijksjubileum kun je online uitzoeken, bewerken en bestellen. Voeg bijvoorbeeld en leuke foto toe en maak er een persoonlijke kaart van. Uitnodigingen voor een 25-jarig jubileum vind je op fuif.nl.

Reden 5: Om elkaar te vieren!

Als laatste eigenlijk de belangrijkste reden: juist omdat je al meer dan 25 jaar samen bent heb je alle reden om dat te vieren.

Vier het leven met Fuif.nl.

Bruidsmagazine

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksjubileum_vieren

Een trouwjubileum vieren

Large_25-jarig-huwelijk-jubileum

5 redenen waarom je 25 jarig huwelijk een feestje verdient!

Large_feestmuts

Huwelijksjubileum: reden voor het volgend feest

Large_iets_te_vieren

Om te vieren!