Een trouwjubileum vieren « Huwelijk
Large_huwelijksjubileum_vieren

Een trouwjubileum vieren

  • Katoenen Bruiloft → 1 jaar

  • Houten Bruiloft → 5 jaar

  • Koperen Bruiloft → 12,5 jaar

  • Porseleinen Bruiloft → 20 jaar

  • Zilveren Bruiloft → 25 jaar

  • Gouden bruiloft → 50 jaar

  • Diamanten bruiloft → 60 jaar

  • Briljante bruiloft → 65 jaar

  • Platina bruiloft → 70 jaar

Qualitytime

Vier je jullie jubileum graag samen, dan is een romantisch etentje altijd een goed idee. Denk daarnaast ook eens aan een concert, musical of wijnproeverij.

Wil je lekker even weg op jullie huwelijksdag, ga dan voor een plek die speciaal is voor jullie, of die altijd nog op het wensenlijstje stond. Dit kan een weekend weg zijn, maar ook een verre vakantie, een stedentrip of wintersport.

Fotoshoot

Wil je deze speciale dag graag vastleggen? Boek dan een gezellige couple- of familyshoot, voor een blijvende herinnering. Natuurlijk kun je ook een fotograaf uitnodigen op jullie knalfeest.
Fotoshoot
Foto: JoEllen Moths via Pexels.com

Feestje!

Hoe gezellig is het om jullie trouwfeest nog eens dunnetjes over te doen. Misschien kun je met de ervaring die je nu hebt, zelfs nog wat kleine aanpassingen te doen. Hebben jullie inmiddels een gezin? Dan is het natuurlijk helemaal geweldig dat de kinderen er ook bij kunnen zijn.

Ook een leuk themafeest met bijpassende uitnodigingen, decoratie en catering leent zich perfect als jubileumfeest. Houden jullie het liever intiem? Denk dan aan een fijn tuinfeest met je dierbaren, sfeervolle verlichting en goede muziek.

Trouwbelofte hernieuwen

Officieel mag je maar één keer voor de wet trouwen in Nederland, maar je mag altijd de trouwbelofte hernieuwen. Hoe speciaal zou het zijn om elkaar op jullie trouwdag opnieuw de liefde te verklaren. In het bijzijn van jullie familie, vrienden en jullie kinderen. Er zijn zelfstandige trouwambtenaren die jullie ceremonie willen begeleiden.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Wesner Rodrigues via Pexels.com

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_lunch_bruiloft_trouwdag_brunch

Lunchtijd op je bruiloft

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_huwelijksjubileum_vieren

Een trouwjubileum vieren

Gerelateerde bedrijven