10 september: WeddingFair Utrecht « Huwelijk

10 september: WeddingFair Utrecht

Dus, trouw je in 2024/2025, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw trouwdatum Dan is deze trouwbeurs in Utrecht er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle life inspiratie  niet missen. Je krijgt een berg informatie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen. 

Proeverij

Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de LIVE MUZIEK op het feest. Doe meer aan de WINACTIE op de beurs. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

Jouw eerste cadeau

WeddingFair vindt dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek cadeau! Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer. Het boek is te koop in boeken winkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert.

Gratis entree

WeddingFair Utrecht zondag 10 september 2023 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Theather Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht. 
 
Alle info op de website of volg het event op Facebook.

Reageren

Gerelateerde artikelen

10 september: WeddingFair Utrecht

Dinsdag 26 september: Wedding Event Kaatsheuvel

7 en 8 oktober: The Bridal Experience Haren

8 oktober: Wedding Event Beachclub Degreez

Gerelateerde bedrijven