Trouwen bij De Witte Leeuw « Huwelijk

De Witte Leeuw

Prinshendrikstraat 6
4941 JV Raamsdonksveer

0162 512640
info@dewitteleeuw.nl
www.dewitteleeuw.nl

Trouwen in Raamsdonksveer

Jullie trouwdag moet een dag worden om nooit te vergeten. Hierbij past een authentieke en gastvrije locatie die weet hoe je een goed feest verzorgt. De Witte Leeuw in Raamsdonksveer wil jullie graag de mooiste dag van jullie leven bezorgen.

De Witte Leeuw, gevestigd in een statig pand in het centrum van Raamsdonksveer, is al jaren een geliefde feestplek. Naast een gezellig eetcafé beschikt het over sfeervolle zalen voor een intieme receptie, lekker diner en een bruisend feest!
Bruiloft bij De Witte Leeuw in Raamsdonksveer

Alles kan bij De Witte Leeuw

Ons eetcafé en onze zalen staan bekend om de gezellige uitstraling en fijne plek om samen te zijn. De verschillende ruimtes kunnen worden afgestemd op jullie gezelschap en jullie voorkeuren. Zo is De Skihut perfect voor een huiselijk en ongedwongen bruiloft. Voor een groter gezelschap is deze zaal te combineren met De Schuur. En dan is er nog de grote Achterzaal waar het feest echt kan losbarsten met een liveband of een partydj.

Ieder bruidspaar is uniek en heeft hun specifieke wensen. Dat is geen probleem. Wij weten elke bruiloft op maat in te vullen. Onze ervaring en gastvrijheid staan garant voor een zorgeloos feest. We nodigen jullie graag uit voor een rondleiding door onze zalen en tal van mogelijkheden die wij te bieden hebben. Niets is ons te gek.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven