Huwelijksreizen om bij weg te dromen « Huwelijk

Huwelijksreizen om bij weg te dromen

Authentieke plekjes in de Mediterrane, ver weg van het massatoerisme. Je kunt er helemaal opgaan in de lokale bevolking en proeven van de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Ook leuk om te weten is dat naast het vakantieadresje, de vlucht en huurauto inclusief zijn!

En wat kan het rond de Middellandse Zee zo romantisch zijn. Eindeloze wandelingen door de bloemenvelden van Kefalonia, een glaasje cava in een bubbelbad met uitzicht op de Andalusische bergen of een Grieks diner voor twee met uitzicht op heuvels vol verlichte witte dorpjes. Eliza was here regelt reizen om bij weg te dromen. Hieronder volgen een aantal pareltjes uit het aanbod die je misschien wel wilt overwegen... 

Avdou Collection Suites, Kreta

Het bed met prachtig uitzicht, het privézwembad met honderden lichtjes op de bodem; alles in deze villa straalt luxe en romantiek uit! Avdou Collection Suites bevindt zich in het pittoreske dorpje Avdou aan de noordkust van Kreta, in een rustige omgeving. Wil je je huwelijksreis wat avontuurlijker maken? Hier in de buurt kun je geweldig paragliden.

Eliza Huwelijk

The Urban Villa, Andalusië

The Urban Villa ligt net buiten de drukte van Marbella-stad, hoog in de bergen. The King Suite is van alle gemakken voorzien: een groot tweepersoonsbed van donker eikenhout, ruime badkamer én een jacuzzi met uitzicht op de bergen en de zee. Eigenaresse Linda serveert iedere ochtend een ochtendbuffet, die ze met liefde naar je privéterras komt brengen.

Huwelijk eliza was here

Ikies, Lesbos

Ikies op Lesbos is echt een paradijsje voor liefdeskoppels. Vooral de Jacuzzi Villa; deze beschikt over een ruim privéterras met jacuzzi. De accommodatie ligt midden tussen de groene heuvels, prachtige olijfbomen, en uitgestrekte velden. Perfect om lange, romantische wandelingen te maken.

Eliza was here huwelijksreis

En nog veel meer…

Op de blog van Eliza was here staan nog meer tips, en op de website van kun je bij het thema ‘huwelijksreizen’ genoeg inspiratie opdoen voor een leuke bestemming. Heb je interesse in een huwelijksreis bij Eliza was here? Als je bij je boeking doorgeeft dat het om je huwelijksreis gaat, kan Eliza vaak nog iets extra’s regelen bij de accommodatie! Eliza was here zal ervoor zorgen dat jij en de liefde van je leven zorgeloos kunnen genieten van elkaar.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis

Een huwelijksreis ondergedompeld in luxe

Romantische boetiekhotels voor de huwelijksreis

Huwelijksreis naar Griekenland

Gerelateerde bedrijven