Deze vermakelijke spelen zullen je huwelijk onvergetelijk maken! « Huwelijk
Large_decoratie_bruiloft

Deze vermakelijke spelen zullen je huwelijk onvergetelijk maken!

Naast sfeerverhogende muziek en oogverblindende versieringen zoals lampionnen en prachtige slingers zijn er meer manieren om jullie trouwdag nog onvergetelijker maken. Denks eens aan verschillende spellen te spelen tijdens jullie receptie. Of je nu gaat voor een klungelig potje Twister, de Assepoesterdans of een levensgroot 4-op-een-rij spel, het zal gegarandeerd memorabele momenten opleveren.Spelletjes Huwelijk

De perfecte ijsbreker

Jij en je toekomstige echtgenoot/echtgenote zullen gegarandeerd de gasten kennen, maar je gasten zullen misschien niet alle aanwezigen kennen. Om ze op een leuke manier aan elkaar voor te stellen, kan je gebruik maken van deze enorm leuke ijsbreker, met name ‘Vind iemand die…’.

De gasten krijgen een feitje voorgeschoteld over een ander gast en ze moeten op zoek gaan naar wie die gast juist is. ‘Wie is er ooit al uit een vliegtuig gesprongen’, ‘wie houdt van hoogtes’ en ‘wie heeft een angst voor spinnen’ kunnen enkele vragen zijn. Op die manier verloopt de kennismaking enorm persoonlijk en bespaar je de gasten de onaangename stiltes.

De geschiktheidstest of het schoenenspel

Zowel de geschiktheidstest als het schoenspel speel je op ongeveer dezelfde manier. Jij en je bruid/bruidegom zullen rug aan rug zitten en je hebt een voorwerp van je partner in de hand (bij het schoenenspel is dit een schoen). Je krijgt vragen zoals " Wie kan er beter geheimen bewaren?",  "Wie de betere kok?" en “Wie heeft de beste kledingstijl?” van je gasten. Je moet ofwel je eigen schoen of voorwerp in de lucht steken, ofwel die van je partner. Hebben jullie het alle twee juist, dan winnen jullie een punt.

Installeer een photobooth

Er zullen ongetwijfeld veel foto’s getrokken worden tijdens je bruiloft door zowel je gasten als door de professionele fotograaf. Toch kan je ook nog op andere manieren je grote dag vastleggen. Een photobooth is daar het perfecte voorbeeld van. De gasten zullen er allemaal prachtig uitzien in hun trouwkleding en daardoor zullen de foto’s heel chique zijn. Toch wordt het nog leuker als je wat accessoires voorziet zoals extra grote brillen, kleurrijke hoeden en valse snorren.Photobooth Huwelijk

Denk groot!

Bij een bruiloft zal je naar alle waarschijnlijkheid kosten noch moeite besparen. Je moet niet alleen groots denken over vlak van het overheerlijke eten, de wondermooie kleding en de oogverblindende aankleding van de trouwzaal - maar ook op vlak van games.

Haal zeker eens extra grote spelen in huis zoals Mega Jenga, XL mikado, een sjoelbak die 3 keer zo lang is, of zo’n levensgrote Twister mat. Je kan je gasten opdelen in verschillende groepen, waardoor een gezonde competitie ontstaat. De trouwkleren zullen misschien niet gemaakt zijn voor Twister, maar dat maakt het juist nog extra plezant.

Online speelplezier

Je kan dit competitieve sfeer nog meer in huis halen dankzij bijvoorbeeld online games. Dit kan bijvoorbeeld de online versie van het dammen of schaken zijn, maar je kan de games naar een nog hoger nivea tillen.

Dus waarom bijvoorbeeld niet je eigen Las Vegas avond organiseren met bijvoorbeeld online blackjack? Je hebt al de perfecte drankjes, geweldige muziek, de glamoureuze outfits en je vrienden als tegenstanders waardoor je spelavond kan meteen beginnen naar de ceremonie.

De Assepoesterdans

Natuurlijk zal jullie openingsdans de meest memorabele dans worden van dit huwelijk, maar dat wil niet zeggen dat je de Assepoesterdans achterwege moet laten. Deze dans kan gebruikt worden als een ijsbreker. De dames leggen een schoen op de dansvloer en de mannen moeten dan een schoen uitkiezen. Zo krijg je ‘koppels’ die de volgende dans met elkaar moeten delen.Spel Huwelijksdag

Ongetwijfeld een dag die je nooit zal vergeten

Je huwelijksdag zal altijd een onvergetelijke dag worden, zelfs al integreer je geen van de bovenstaande spelen. Toch kan je het nog memorabeler maken en zullen zowel je gasten en jullie zelf van deze dag lang kunnen nagenieten.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_decoratie_bruiloft

Deze vermakelijke spelen zullen je huwelijk onvergetelijk maken!

Large_trouwdecoratie_lampions_bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Large_trouwen_in_lasvegas_wedding_1

Trouwen in Las Vegas: Een droom die werkelijkheid wordt?

Large_festivalbruiloft_decoratie_lampion

Festivalbruiloft? Doen!

Gerelateerde bedrijven