Trouwen bij Rich Art Design Bruiloftstyling « Huwelijk

Rich Art Design Bruiloftstyling

Industrieweg 32 B
1566 JP Assendelft

06 50926236
info@richartdesign.nl
www.richartdesign.nl

Trouwen in het mooiste decor

Dus jullie gaan trouwen. Zitten jullie al midden in de drukke voorbereidingen? Niet alle bruidsparen denken dan direct aan de styling van hun trouwdag. Maar de juiste details bij de juiste locatie maken jullie totaalplaatje helemaal af!
 
Rich Art Design Bruiloftstyling staat graag voor jullie klaar om alle decoratiewensen in vervulling te laten gaan. Wij zijn graag onderdeel van jullie trouwdag. Onze stylisten hebben een grote passie voor decoreren en maken samen met jullie een plan voor de styling. 
Styling van de trouwlocatie
 

Plan van aanpak

Het intake gesprek is een van de belangrijkste onderdelen voor de start van de bruiloftstyling. Hiermee krijgen wij een goede indruk van jullie wensen en het thema van de bruiloft. Wij vinden het prettig om het intake gesprek op de bruiloftlocatie te laten houden. Hierdoor kunnen wij ter plekke bekijken welke trouwdecoratie er waar ingezet kan worden. Jullie mogen je wensen kenbaar maken aan de hand van foto’s en materialen zodat wij een goed beeld krijgen van wat jullie voor ogen hebben met de styling. 
Styling van de trouwlocatie
 

Voor ieder budget

Gelukkig hoeft een styling helemaal niet zo duur te zijn: als stylisten houden wij altijd goed jullie budget in de gaten. Met onze basis ceremonie bruiloftstyling is een prachtig trouwmoment te realiseren tegen een aantrekkelijke prijs. Maatwerk komt aan de orde als jullie meer decoratie elementen willen inzetten. Je kunt de de styling natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Van Shabby chic tot Vintage wedding en van Caribbean tot Ibiza style. Maak je wensen aan ons kenbaar en wij gaan voor je aan de slag.
 
Tip: Wij verhuren ook bruiloftspellen. Echt... trouwen is nog nooit zo leuk geweest. Neem eens een kijkje op onze website voor inspiratie.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Deze vermakelijke spelen zullen je huwelijk onvergetelijk maken!

15 januari: Trouwbeurs Alkmaar

18 februari: Open Dag Trouwen bij Zuiderzeemuseum

Gerelateerde bedrijven