Lampionnen als trouwdecoratie « Huwelijk

Lampionnen als trouwdecoratie

Ze zijn er in allerlei soorten en maten, effen of juist kleurrijk, met een bepaald patroon of in stijlvol wit. Met lampionnen fleur je een ruimte op en creëer je in een handomdraai een schitterende zaal, tuin, of feesttent. Hang er een paar boven de tafeltjes, of pak lekker uit met een compleet lampionnen-plafond, want met deze decoratie is het niet snel 'too much'. Ook een mix van vormen, maten en kleuren kan bij lampionnen vaak prima.
Lampionnen voor je bruiloft

Wow-moment

En kun je de juiste lampion niet vinden, dan ga je gewoon lekker zelf aan de slag. Plak er bloemen, strikken, kralen, steentjes, vlinders of andere versiersels op, of hang gekleurde lintjes aan de onderkant, en je hebt een heel andere lampion.

Maar lampionnen zijn ook heel geschikt als je je feest buiten houdt. Wanneer je grote bomen op je trouwlocatie hebt, kun je de lampionnen daarin hangen, of kun je koorden spannen tussen de takken. Zo niet, dan zul je zelf creatief moeten zijn met palen en bevestigingspunten. Je kunt de lampionnen ook vastmaken aan een lichtsnoer. Een echt 'wow-moment' als de zon ondergaat!

Decoratietip: overgewaaid uit Amerika (waar anders) is de decoratietrend van de tasselsinger. Kies de mooiste kleurencombinatie uit en maak een feestelijke slinger. 

Door Rinske Bosma

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

DIY-projecten voor een bruiloft met een extra persoonlijke touch

My M&M's als bedankjes

Gerelateerde bedrijven