De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal! « Huwelijk

De Bruidsjournalist schrijft jullie eigen bruidsverhaal!

De Bruidsjournalist ziet de details, mengt zich onder de gasten en schrijft jullie bruidsverhaal. De mooiste zinnen uit speeches, een opbloeiende liefde tussen twee van jullie vrienden (‘niet verder vertellen, hoor’), of je nichtje die samen met je oma rozenblaadjes strooit op de plek waar jullie straks het jawoord gaan geven. En wat gebeurt er allemaal op de bruiloftsborrel terwijl jullie foto’s maken?

Jullie verhaal

We vertellen jullie verhaal en dat kan in verschillende vormen. Een verhaal dat jullie in je fotoboek kunnen afdrukken, ingelijst op een mooie plek in huis kunnen hangen of als bedankje naar familie en vrienden kunnen sturen. Misschien willen jullie zelfs wel een eigen mooie bruidskrant vol verhalen over jullie, reportages van de bruiloftsvoorbereidingen en interviews met de belangrijkste gasten? Leuk om op de bruiloft uit te delen of na de bruiloft als bewaarexemplaar. Heb je andere leuke ideeën of wensen, dat kan in overleg!
De Bruidsjournalist

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op www.debruidsjournalist.nl of neem contact met ons op via info@debruidsjournalist.nl of 06-10978884, 06-21655620.

Samenwerkingen

Wij zijn niet de enigen die willen zorgen voor een waardevolle herinnering aan een trouwdag. En samen kunnen we dat het beste. Fotograaf, weddingplanner, ceremoniemeester of trouwlocatie… Wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op. Een totaalpakket kunnen aanbieden aan een bruidspaar is voor alle partijen voordelig!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven