Maak je bruiloft compleet met Plakkunst « Huwelijk

Maak je bruiloft compleet met Plakkunst

Bij Plakkunst vind je een groot assortiment aan decoraties met verschillende thema’s voor jullie bruiloft. Kies de styling die het best bij jullie bruiloft past, en laat de gasten hun ogen uitkijken.

Decoreer je bruiloft als een professionele stylist

Begin bijvoorbeeld met een geweldige entree en eerste indruk door de trouwauto te versieren met de namen of initialen van het bruidspaar. Verras de gasten vervolgens in de ontvangsthal met prachtige levensgrote banners, met een persoonlijke boodschap of gedicht. Je maakt de styling helemaal af met de details: laat jullie initialen terugkomen op de wijnflessen, sfeerverlichting en de dansvloer. Zo zorgen jullie voor een dag waar de gasten ongetwijfeld nog lang over napraten!
Trouwdecoratie Plakkunst

Stylen in een handomdraai

Alle trouwdecoraties van Plakkunst zijn speciaal samengesteld met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt, zodat iedereen de trouwdecoraties in een handomdraai als een professionele stylist kan aanbrengen. Met de meegeleverde handleiding is het opplakken van de decoraties appeltje eitje. Voor de bestelling wordt opgestuurd, krijgen jullie altijd eerst de voorbeelden te zien. Pas als alles helemaal naar wens is, worden de decoraties gemaakt en verzonden. Zo kunnen jullie er een geweldige dag van maken waarin alles naar jullie wens is!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

DIY-projecten voor een bruiloft met een extra persoonlijke touch

My M&M's als bedankjes

Gerelateerde bedrijven