Maak je bruiloft compleet met Plakkunst « Huwelijk
Large_decoratie_trouwauto

Maak je bruiloft compleet met Plakkunst

Bij Plakkunst vind je een groot assortiment aan decoraties met verschillende thema’s voor jullie bruiloft. Kies de styling die het best bij jullie bruiloft past, en laat de gasten hun ogen uitkijken.

Decoreer je bruiloft als een professionele stylist

Begin bijvoorbeeld met een geweldige entree en eerste indruk door de trouwauto te versieren met de namen of initialen van het bruidspaar. Verras de gasten vervolgens in de ontvangsthal met prachtige levensgrote banners, met een persoonlijke boodschap of gedicht. Je maakt de styling helemaal af met de details: laat jullie initialen terugkomen op de wijnflessen, sfeerverlichting en de dansvloer. Zo zorgen jullie voor een dag waar de gasten ongetwijfeld nog lang over napraten!
Trouwdecoratie Plakkunst

Stylen in een handomdraai

Alle trouwdecoraties van Plakkunst zijn speciaal samengesteld met gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt, zodat iedereen de trouwdecoraties in een handomdraai als een professionele stylist kan aanbrengen. Met de meegeleverde handleiding is het opplakken van de decoraties appeltje eitje. Voor de bestelling wordt opgestuurd, krijgen jullie altijd eerst de voorbeelden te zien. Pas als alles helemaal naar wens is, worden de decoraties gemaakt en verzonden. Zo kunnen jullie er een geweldige dag van maken waarin alles naar jullie wens is!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksreis_afrika_madagascar

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Large_trouwen_in_noord-holland_huwelijk_bruidsmagazine

Trouwen in Noord-Holland

Large_koffiebekers_bedrukken_bruiloft_1

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Gerelateerde bedrijven