Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie « Huwelijk

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Slot Doddendael ligt geheel verscholen voor de buitenwereld in het rivierenlandschap van Maas en Waal op slechts 5 autominuten van de A50 en A73. Een statige oprijlaan, lisdodden in de gracht, monumentale bomen op het landgoed, prachtige boomgaard en het witte slot met de bijgebouwen maken de idylle compleet.
Trouwen bij Slot Doddendael

Binnen en Buiten

Jullie worden ontvangen door jullie gasten buiten op de binnenplaats of binnen bij knapperend haardvuur in de Gelagkamer. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Ridderzaal, een gezellige aperitief in het Arsenaal of buiten op het terras, intiem dineren in de Slotkelder, en een bruisend feest in het Spijcker, wie geniet daar niet van? Bij mooi weer kunnen jullie buiten trouwen onder de kastanjeboom of in de boomgaard en kan de bruidstaart ook op de binnenplaats of in de weelderige tuin aangesneden worden.

Jullie kunnen bij Slot Doddendael terecht met een klein gezelschap in een intieme ruimte of voor een grandioos huwelijksfeest tot 650 personen. Wij helpen jullie een programma samen te stellen dat het beste bij jullie past. Van intiem tot uitbundig, van stijlvol tot ongedwongen. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest in een echt kasteel.

Slot Doddendael...een ontdekking!

Tijdens je bezoek wordt je meegenomen door de geschiedenis van het kasteel en de omgeving, maar zijn het comfort en het serviceniveau aangepast aan de hoge eisen van de huidige tijd. Deze combinatie zorgt voor een betoverende ervaring.
Trouwen bij Slot Doddendael

Alles is mogelijk

Op Slot Doddendael is alles mogelijk en wordt er volledig ingespeeld op jullie wensen. Wij bezorgen je een onvergetelijk huwelijksdag. Van ‘ s ochtends tot ‘s avonds – wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt. Slot Doddendael is een officiële trouwlocatie. Het is dus niet nodig heen en weer te rijden naar het gemeentehuis. Ook is het mogelijk de trouwceremonie buiten te laten plaatsvinden. Onder de oude kastanjeboom met uitzicht over de gracht of juist in de boomgaard met het witte slot op de achtergrond!

Aandacht voor details

Jullie kunnen kiezen voor een intieme bruiloft met een twintigtal gasten in een beperkt aantal vertrekken, of gebruik maken van het hele kasteel met als afsluiting een groots feest voor honderden gasten met een dj of band. Willen jullie een klassieke bruiloft, of liever een bruiloft met een modern tintje? Een informeel buffet of een tot in de puntjes verzorgd gastronomisch diner? Wij maken het mogelijk. Wij besteden veel aandacht aan de details. Zo werken we niet met cateringbedrijven, maar hebben we een eigen keuken met uitstekende koks. We kunnen hapjes, lunch en diner dus aanpassen aan jullie wensen én kunnen we improviseren, desnoods op het laatste moment.

Boomgaard

De mogelijkheden op het landgoed zijn zeer divers. In de Slotkelder hebben wij een gezellige brasserie voor à la carte lunch en diner en daar bevindt zich ook een klein landgoedwinkeltje met lekkers van eigen land. Naast de verschillende ruimtes binnen het Slot is er ook de mogelijkheid om te trouwen in de boomgaard.
Trouwen bij Slot Doddendael

Deze boomgaard is een prachtige plek om het sprookjesachtige huwelijk te beginnen, sfeervol te picknicken of te genieten van een aperitief of diner. Het fruit wat groeit in deze boomgaarden wordt weer verwerkt tot heerlijke stropen en confituren zoals bijvoorbeeld kweeperengelei of de appelcider. Deze Dodden-deli producten worden verkocht in de landgoedwinkel. Deze weckpotjes kunnen ook gepersonaliseerd worden met jullie naam of eigen etiket. Een leuke herinnering voor jullie gasten aan deze waanzinnige dag!

Overnachten

Slot Doddendael beschikt nu ook over twee unieke kasteelkamers om te blijven overnachten na jullie huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamers met authentiek balkenplafond zijn van alle gemakken voorzien. De romantische kasteelkamers kijken uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. Deze kasteelkamer is voorzien van een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. 's ochtends kunnen jullie heerlijk genieten van ontbijt op jullie kamer. Een unieke ervaring om jullie waanzinnige dag af te sluiten!

Floris zei:

Beste heer/mevrouw, We zouden graag alles op 1 plek willen realiseren, en een sprookjesachtige bruiloft neer willen zetten, met overdag ongeveer 30 gasten, en savonds ( na het diner) ongeveer 65 personen.  Welkom, ceremonie, proost & felicitatie met taart, receptie, diner en dan het avond feest. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Gelderland

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Trouwen bij het sprookjesachtige Kasteel Henkenshage

Slot Doddendael, een sprookjesachtige trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven