Een maathemd als je gaat trouwen « Huwelijk

Een maathemd als je gaat trouwen

Ga voor kwaliteit

Bij NEW TAILOR draait alles om kwaliteit we laten een shirt op maat voor je maken dus doen we geen concessies. De stof en de kwaliteit daarvan zijn dan ook zeer belangrijk. Kies een mooi kantoen hemd. Ga je voor een klassieke luxueuze uitstraling kan een royal twill iets voor je zijn. In de zomer is een luchtige stof zoals een Giro Inglese zeer geschikt. Die is zo geweven dat er kleine gaatjes in zitten maar niet doorschijnt. Als je dat niks vindt kan je ook voor een dunne en lichtere Zephir poplin of katoen/linnen gaan.
Maathemd bij het trouwpak
 
Zeggen deze weefmethodes je nog niks geen probleem, er is zelfs nog veel meer mogelijk we laten het graag aan je zien en voelen. Hoe dan ook neem geen shirt waar kunststof in zit daar ga je uiteindelijk meer van zweten en dat wil je niet.


Een wit trouwshirt

Noem het ouderwets maar bij een trouwpak is een wit hemd persoonlijk het mooist. Laat je niet van de wijs brengen om voor ivoor of gebroken wit te gaan. Maak je geen zorgen jijzelf en de jurk zal er nog steeds fris en wit uitzien als jij een wit hemd aan hebt. Dit komt omdat ze niet van de zelfde stoffen zijn gemaakt. Heb je een specifieke kleur in gedachte kom dan vooral langs dan laten we je de mogelijkheden zien.


Voel je lekkerder

Een shirt op maat zit niet alleen mooi maar je voelt je er ook lekkerder in. Je weet namelijk zeker dat de mouwen niet te lang zijn of te kort. Ook volgt het shirt je lichaamsvormen en zal niet bol gaan staan of gaan trekken op de borst. Bovendien heb je optimale bewegingsvrijheid en zijn de mouwen rank. 


Kies een boord dat bij je past

Bij ons kun je kiezen uit zo’n 100 verschillende boorden (kragen). Zo kunnen we precies de juiste boord kiezen die in verhouding is met jouw hals en gezicht. Het verschil is de lengte van de punten en de hoogte.  Ook kunnen we een minder of meer weg gesneden boord kiezen. Dit kan mooier zijn als je een das of strik draagt. Daarnaast kun je ook de stevigheid kiezen. Voor een trouwshirt zal een stevig binnenwerk wat chiquer staan en een soepele verwerking geeft iets meer nonchalance en geeft een sportief effect.
Trouwpak kopen


Manchetknopen

Ook de manchetten kan je kiezen.  De lengte van het manchet maar ook de ronding of gaan voor juist een rechte afwerking. Ga je voor een frans manchet met manchetknopen dan kan dat ook. Dat is extra chique en bijzonder voor jouw trouw outfit. Als je dit kiest worden ze geleverd met knoopjes van touw de zogenoemde bachelor knots. Voor je huwelijk zal ik daar wel mooie zilveren knopen bij adviseren. 


Lang na de bruiloft nog dragen

Een maatshirt gaat langer mee. Handig want zo kan je hem na je bruiloft ook nog aan en is het de investering meer dan waard.  We helpen je graag bij het uitzieken van jouw trouwhemd. Kom een keer langs dan heten we je welkom in de wereld van maatkleding.
 
Wil je meer advies over het kopen van een trouwpak lees dan ook ''Advies bij het kopen van een maatpak." Of wil je meer inspiratie vraag dan snel ons speciale trouwmagazine aan. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Trends in trouwpakken 2024

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Een onvergetelijke bruiloft met een op maat gemaakt trouwpak van Michael&Giso

Gerelateerde bedrijven