De nieuwste bruidsmode trends op een rijtje « Huwelijk

De nieuwste bruidsmode trends op een rijtje

Prachtige bewerkte ruggen

De rug als showstopper van je jurk? Nu kan het. Een van de trends van dit seizoen zijn trouwjurken met prachtige laag uitgesneden ruggen, vaak bedekt met applicaties van kant. Geweldig voor jullie trouwfoto's! Nu weet je zeker dat je er vanaf elke hoek prachtig uit zult zien.

Off-shoulder neklijn

Een beetje sexy mag een trouwjurk tegenwoordig wel zijn. De off-shoulder neklijn toont je prachtige schouders, maar behoud de klassieke bruidslook. Of je nou kiest voor een klassieke prinsessenrok of een hippe jurk van chiffon, deze neklijn past bij elke stijl.

Beige of donker ivoor

Wit is de kleur van maagdelijkheid maar tegenwoordig gaan steeds meer bruiden op zoek naar een unieke kleur. Rood en zwart zijn altijd al populaire alternatieven geweest voor de witte trouwjurk, maar de trend van nu is een diep ivoren of beige kleurige jurk. Op de bruidsmode catwalks was dit overduidelijk de kleur van dit seizoen.

Opstaande kragen

Opstaande kragen zijn uniek en gaaf voor de modebewuste bruid. Mode en trouwjurken zijn de laatste jaren goed te combineren. Waar stijlicoon Grace Kelly ons in de jaren 50 voor ging toen zij trouwde in een klassieke jurk met een opstaand kraagje, blazen de ontwerpers deze trend nieuw leven in met veel verschillende stijlen en opties.

Hoog glitter gehalte nieuwe stijl

De prinsessen trouwjurk was altijd het icoon voor glitter and glam. Dit seizoen zien we juist de fishtail en de slanke japon prachtig glinsteren. Films zoals The Great Gatsby hebben een grote invloed gehad op deze vintage geïnspireerde trend.

Wat is jou favoriete trend? Laat het ons weten in de comments.

Door Fleur Kolk, InWhite
Foto’s vlnr: Pronovias, Cosmobella, Maggie Sottero, Modeca en La Sposa.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

De bruidsmode trends voor 2023

Met deze stappen vind je jouw droom trouwjurk

Tips bij het uitzoeken van een trouwjurk

Gerelateerde bedrijven