Maak je huwelijk spannender: 4 tips « Huwelijk

Maak je huwelijk spannender: 4 tips

Daarom is het zo belangrijk dat beide partijen moeite doen om het huwelijk spannend, leuk en gevarieerd te houden. Een must als jullie van plan zijn om voor altijd bij elkaar te blijven!

Maar hoe doe je dat, je huwelijk spannender maken? Natuurlijk gebeurt dit niet van de ene op de andere dag. Maar onderstaande tips helpen je in ieder geval alvast op weg naar een leuker en gelukkiger huwelijk.Huwelijk spannender maken

Probeer eens iets nieuws

Wat heb je altijd al willen leren, doen of proberen waar je nooit de kans voor hebt gekregen? Heb je iets in gedachten? Waarom probeer je het dan niet samen?

Of het nu iets avontuurlijks is als parachutespringen of iets educatiefs als het leren van een nieuwe taal: samen iets nieuws leren is een geweldige manier om dingen fris, spannend en interessant te houden. Bovendien zijn er allerlei opties voor elk budget en tijdsbestek!

Wat ook valt onder nieuwe dingen uitproberen, is het introduceren van sextoys in je huwelijk. Heb je bijvoorbeeld al eens van een duo vibrator voor koppels gehoord? Een topuitvinding die absoluut kan zorgen voor meer spanning in je huwelijk.Samen in bad huwelijk.nl

Maak tijd vrij voor elkaar

Tussen werk, je opleiding, eigen hobby’s en andere (gezins)verplichtingen door, is het maar al te gemakkelijk om het zo druk te hebben dat je amper tijd over hebt voor elkaar. Laat dit niet gebeuren, het kan uiteindelijk namelijk funest zijn voor je huwelijk!

Of het nu een keer per week, een keer per maand of een kwartier aan het einde van elke dag is: maak regelmatig écht tijd voor elkaar vrij. Denk aan ruimte voor een intiem gesprek, een dinner date of een intieme badsessie.

Zet al deze ‘dates’ alvast in je agenda en hou je er ook echt aan. Je kunt tenslotte geen plezier hebben als je nooit tijd samen doorbrengt, toch?

Lees ook: Tips voor een goed huwelijkVerassing huwelijk

Verras elkaar weer eens

Dat gezegd hebbende (zie bovenstaande tip):  je hoeft niet te wachten totdat deze date gaat plaatsvinden met het verrassen van je partner. Gelukkig zijn er tal van kleine dingen die je kunt doen om hem of haar te laten weten dat je aan hen denkt.

Van het schrijven van een lief briefje voordat je gaat werken en het kopen van een bosje bloemen, tot het bereiden van een lekker diner of het cadeau doen van de beste vibrator verrassingen zijn altijd een goede idee.Vibrator voor een spannend huwelijk

Heb meer lichamelijk contact

En als we het hebben over lichamelijk contact, praten we niet perse over seks. Hoe vaak lopen jij en je partner bijvoorbeeld nog hand in hand? Geef je elkaar spontaan een kus? Geef je elkaar een massage? Of ga je met je handen door zijn of haar haardos?

Fysieke aanraking is essentieel als je ervoor wilt zorgen dat je huwelijk spannender wordt. Bewaar het niet voor in de slaapkamer, maar maak het een onderdeel van je dagelijkse leven. Geloof ons: dit doet een hoop goed voor jullie huwelijk.

Baat het niet, dan schaadt het niet. Neem deze tips dan ook absoluut mee naar het nieuwe jaar. Meteen een geweldig voornemen!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Maak je huwelijk spannender: 4 tips