Beautytips van topvisagist « Huwelijk

Beautytips van topvisagist

We laten Bruce aan het woord: “Het is belangrijk om je huid een aantal dagen voor je huwelijk goed te verzorgen. Na een grondige reiniging van je huid kun je deze behandelen met een scrubcrème, hiermee verwijder je de dode huidcellen. Gebruik als je een gevoelige huid hebt een zachte scrubcrème zodat je huid niet geïrriteerd raakt. Breng hierna, volgens de gebruiksaanwijzing, een vochtinbrengend masker aan”. Het gebruik van een collageen crème of gel zorgt dat de huid er mooi egaal uitziet en dat de make-up langer houdt. 

Tips van Bruce
Volgens Bruce is tachtig procent van de bruiden op de dag zelf te veel bezig met regelen en telefoneren. Helemaal fout volgens Bruce: “Zorg voor een ontspannen begin van je trouwdag. Geef zoveel mogelijk uit handen aan vriendinnen, zusters en je moeder. Zorg dat je niemand hoeft te bellen en niets hoeft te regelen. Trek liever ruim voldoende tijd uit voor je make-up, denk hierbij aan anderhalf tot twee uur. Begin de dag met een lekker ontspannend masker. Als je door bruidsstress niet goed hebt geslapen en daardoor last hebt van dikke en/of rode ogen kun je kamille kompressen op je ogen leggen. Gebruik hiervoor kamille theezakjes, maak deze nat, leg ze even in de koelkast en leg ze vervolgens een minuut of vijf op je oogleden. De kamille verzacht en door koeling nemen zwellingen af. 

Er bestaat volgens Bruce geen foundation die 24 uur lang houdt.“ Zorg dat je een mooie transparante poeder bij je hebt waarmee je je huid gedurende de dag regelmatig licht bijwerkt.”

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven