Geschenken die je gasten prachtig zullen vinden en je grote dag nooit meer zullen vergeten « Huwelijk

Geschenken die je gasten prachtig zullen vinden en je grote dag nooit meer zullen vergeten

Met die geschenken is het mogelijk om je gasten te bedanken voor het delen van deze speciale gelegenheid. Met een persoonlijk en origineel geschenk kun je hen bedanken voor hun komst en ervoor zorgen dat ze de grote dag nooit meer vergeten. Welke geschenken het overwegen waard zijn? Wij sommen er een aantal op!mokken

Mokken

Mokken zijn een perfect geschenk op een bruiloft en dat is niet zonder reden. Ten eerste komt een mok bij haast iedereen van pas, waardoor je een nuttig cadeau geeft. Iedereen kan wel een mok voor thee of koffie gebruiken in huis, dus daar zit je hoe dan ook goed mee.

Wil je ervoor zorgen dat de mokken niet standaard zijn, maar dat gasten jouw trouwdag hierdoor nooit meer vergeten? Dan is het een aanrader om voor gepersonaliseerde mokken te kiezen. Je kunt die helemaal eigen maken, waardoor het herinneringen worden aan je bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan mokken met daarop jullie namen en trouwdatum.chocola

Een fotocadeau

Zoek je een origineel geschenk voor de bruiloft, dan is ook een fotocadeau iets om te overwegen. Zoals de naam al aangeeft, gaat dat om cadeaus met foto’s erop. Bij een fotocadeau voor de bruiloft, kun je gebruikmaken van een mooie trouwfoto van de grote dag. Je hebt dan de mogelijkheid om het fotocadeau eventjes na de bruiloft naar je gasten op te sturen.

Denk bij geschikte fotocadeaus aan bijvoorbeeld een flesje drank, chocolade, flessenopener of kaarsenhouder met daarop een foto van jullie als bruidspaar. Er is hierbij van alles mogelijk, dus kijk vooral naar wat je opties hierin zijn.kaarsjes

Gepersonaliseerde kaarsen

Zoek je een geschenk waarmee je indruk maakt op je bruiloftsgasten? Dan zijn ook gepersonaliseerde kaarsen iets om over na te denken. Kaarsen staan symbool voor een romantische sfeer, waardoor het perfect aansluit bij de grote dag. Kies wel voor een kaars die gepersonaliseerd kan worden, want dat maakt het een stuk specialer.

Kies een geur die past bij de sfeer van je trouwdag en voeg een mooie persoonlijke boodschap toe. Dat is een leuke en originele manier om de gasten te bedanken voor hun komst. Bovendien is het voor hen een herinnering aan jullie unieke dag.mini plantjes

Mini plantjes

Wat ook een leuk geschenk is om cadeau te geven, zijn mini plantjes. Planten staan symbool voor groei en geluk, waardoor het een passend geschenk is voor de bruiloft. Het is een altijd-goed geschenk, want het hebben van planten in huis heeft diverse voordelen. Je kunt je gasten met diverse kleine planten verrassen.

Denk bijvoorbeeld aan cactussen, vetplantjes, kruidenplantjes, viooltjes, Afrikaantjes of rozen. Kies niet voor te grote planten, want je gasten moeten het natuurlijk wel kwijt kunnen thuis. Daarnaast is het een aanrader om te kiezen voor planten die makkelijk in onderhoud zijn, zodat ze er niet te veel omkijken naar hebben.

Deze geschenk ideeën zijn zeker goed om in je achterhoofd te houden als je bedankjes zoekt voor je trouwdag. Kies iets uit waar je gasten nog voor een lange tijd plezier van hebben en waarbij ze direct terugdenken aan jullie droombruiloft!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Geschenken die je gasten prachtig zullen vinden en je grote dag nooit meer zullen vergeten