4 tips hoe jij kunt afvallen voor je huwelijk « Huwelijk
Large_trouwjurk_passen

4 tips hoe jij kunt afvallen voor je huwelijk

Ga jezelf alsjeblieft niet uit lopen hongeren met een crashdieet. Dat is gewoonweg niet vol te houden en je wordt er ook nog behoorlijk chagrijnig van. Tegelijkertijd is het prima om een beetje te letten op wat je eet. Verantwoord-afvallen.nl geeft je 4 tips waarmee je die vetrolletjes kunt laten slinken.

1. Wees reëel

Afvallen kan heel snel omslaan in frustratie omdat je jezelf een onrealistisch doel stelt. Als jij je hele leven al een maatje meer hebt gehad is het natuurlijk onzinnig om opeens te gaan voor extra small. Wees daarom reëel over het doel dat je wil behalen in de tijd die je nog hebt voor de bruiloft. Als je al een trouwjurk hebt gekocht wil je ook weer niet te veel afvallen omdat anders de jurk misschien vermaakt moet worden.
Trouwjurk kopen

Wanneer je nog een jurk moet kopen is het slim om een datum en gewichtsverlies met jezelf af te spreken. Dus niet 6 kilo binnen een week, maar bijvoorbeeld 3 kilo in 2 weken. Koop daarna een jurk. Overleg met de bruidswinkel hoeveel je maximaal af kunt vallen om ervoor te zorgen dat je jurk nog steeds als gegoten zit. 

2. Ontbijt elke dag

Het cliché is echt waar: het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Veel mensen blijven zo lang mogelijk in bed liggen en slaan het ontbijt over. Als je wil afvallen is dit geen goed idee. Als je niet ontbijt is de kans vier keer zo groot dat je last krijgt van overgewicht. Het brengt je stofwisseling op gang en zorgt ervoor dat je tot de lunch geen trek krijgt. Zorg er wel voor dat je de dag gezond begint. Dus het liefst met volkorenbrood, muesli en fruit.
Afvallen voor je bruiloft

3. Blijf gewoon eten

Door vrijwel niet te eten vliegen de kilo’s eraf, maar dat hou je nooit lang vol. Op een gegeven moment moet je weer normaal eten en komen de kilo’s dubbel zo snel terug. Blijf daarom gewoon eten, maar neem kleine porties. Eet fruit, magere producten en af en toe een gezond tussendoortje zoals een rijstcracker of stuk fruit.

4. Trek is geen honger

Iets lekker roept eerder trek op dan dat het je honger stilt. Ga maar na, eet je die koek nu omdat je anders omvalt van de honger of heb je er gewoon trek in? Snoepen wordt vaak ingegeven door je hersenen die vragen de voldoening die vet en suiker geven. Ga wat anders doen om die gedachten te weerstaan!

Foto's via Pexels.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_passen

4 tips hoe jij kunt afvallen voor je huwelijk

Large_fit_op_je_bruiloft

Zo zorg je er voor dat jij topfit op je huwelijk verschijnt

Large_trouwen_afvallen

Fit voor je bruiloft

Large_trouwjurk_passen

Trouwjurk pasfestijn

Gerelateerde bedrijven