Zo zorg je er voor dat jij topfit op je huwelijk verschijnt « Huwelijk
Large_fit_op_je_bruiloft

Zo zorg je er voor dat jij topfit op je huwelijk verschijnt

1. De keuze van de trouwjurk

Uiteraard neem je vertrouwelingen mee als je de trouwjurk gaat uitzoeken. Maar let goed op: de enige juiste trouwjurk is die waar jij je ook bij het aanschaffen al geweldig in voelt. Als jij die keuze maakt, zal je je ook op je trouwdag fantastisch voelen en een beter begin is er niet.

2. Lingerie kan zoveel doen

In die perfecte trouwjurk voel jij je nog beter als je de juiste lingerie eronder draagt. Geen enkele vrouw is 100% tevreden over alle aspecten van haar lichaam en juist op die dag wil je dat wel zijn. Ga dus op zoek naar die lingerie waardoor jij je nog zekerder voelt. Verras ze allemaal op die prachtige dag.
Poirier Bruidslingerie
Uit collectie Poirier

3. Mooi en topfit, maar wel realistisch

Wil je een afvallen voor je bruiloft? Stel dan altijd realistische doelen. Tenslotte wil je niet dat je jezelf niet meer herkent op de trouwfoto als je drie maanden verder in de tijd bent. Afvallen op een gezonde manier doe je door gezonder te eten en meer te bewegen. Heb je een beetje hulp nodig

Overweeg dan eens CBD-olie om effectief af te vallen. Wetenschappelijk is bewezen dat cannabisolie een remmende werking heeft op het hormoon dat ervoor zorgt dat je trek krijgt. Het is geen wondermiddel en je lichaam moet er eerst een tijdje aan wennen voordat het effect heeft. Het is echter wel een gezonde manier om wat kilootjes af te vallen.

4. Do it together

Nee, het is onmogelijk om van je bruidegom dezelfde emoties te verwachten met betrekking tot je huwelijksdag als jij voelt. Hij zal zich nu eenmaal niet even druk kunnen maken om een thema of een kleur voor de bruiloft zoals jij dat doet. Het betekent echter niet dat je sommige dingen niet samen kunt doen of bepaalde taken kan verdelen. Na je huwelijk wil je immers ook samen door het leven en zoveel mogelijk samen doen en oplossen.
Samen fit worden voor je bruiloft

5. Voorkom een breakdown en gebruik een planning tool

Op het internet kan je ze overal vinden: planning-tools voor je bruiloft. Ze zijn vrijwel altijd gratis als je wat reclame op de koop toe neemt. Als je een lijstje bijhoudt kan je perfect zien wat er nog moet worden geregeld voor de steeds naderbij komende dag. Dit is ook de plaats om die cijfertjes bij te houden waar je misschien niet aan wilt denken, het is echter ook beslist nodig om de financiën in de gaten te houden. Het belangrijkste is uiteraard dat jij overzicht houdt en daarmee een complete mental breakdown voorkomt als je denkt dat je niet genoeg tijd meer hebt.

Uiteraard zal jouw huwelijksdag een groot succes worden.

Foto’s: Jonathan Borba via Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwjurk_passen

4 tips hoe jij kunt afvallen voor je huwelijk

Large_fit_op_je_bruiloft

Zo zorg je er voor dat jij topfit op je huwelijk verschijnt

Large_trouwen_bruiloft_uitstellen_coronavirus

Trouwdag uitstellen door Coronavirus

Large_trouwen_afvallen

Fit voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven