5 fouten die je als bruid niet moet maken « Huwelijk

5 fouten die je als bruid niet moet maken

1) Je uiterlijk omgooien vlak voor de bruiloft

Een frisse look voor de grote dag klinkt leuk, maar kan ook flink tegenvallen. Verander dus niet te drastisch van uiterlijk voor jullie trouwdag. Een korte coup staat je misschien toch minder leuk dan je had gedacht en die heftige make-up maakt je wel erg anders dan de 'echte jij'.

2) Je teveel laten beïnvloeden

Je hebt waarschijnlijk al aardig in je hoofd hoe jullie dag er uit zou moeten zien. Natuurlijk kan dit met de tijd nog wat veranderen, maar houd goed vast aan wat jíj wilt. 'Verplichte gasten' die je amper kent of grote veranderingen voor iemand anders zijn dus een no go.

3) Gebukt gaan onder plan-stress

Een bruiloft plannen kan stressvol zijn, maar houd het leuk. Neem voldoende tijd voor de voorbereidingen en plan genoeg me-time tussendoor. Als alle drukte en gekte zorgt voor slapeloze nachten en spanningen onderling ben je gewoon niet lekker bezig.
Trouwen stress

4) Jezelf wegcijferen

Vergeet jezelf niet op de grote dag. Hoe belangrijk het ook is om alle gasten te spreken en te bedanken, een hapje eten, regelmatig wat drinken en af en toe even zitten is belangrijker. Het laatste wat je wilt, is onderuit gaan of de avond eindigen met een flinke hoofdpijn.

5) Een perfecte dag verwachten

'De dag van je leven' geeft best wat druk. Veel onderdelen van je bruiloft kun je sturen, maar niet alles. Gasten die niet lekker door één deur kunnen of een gigantische plensbui die maar niet stopt, het is helaas niet anders. Stap over kleine tegenslagen heen en geniet van alles wat wel goed gaat, zoals die heerlijke taart, het romantische jawoord en een onvergetelijke dag.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Oleksandr Pidvalnyi - Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Trouwbibbers

Handige tips ter voorbereiding op je bruiloft

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Gerelateerde bedrijven