De strandbruiloft « Huwelijk

De strandbruiloft

Maak gebruik van het zand voor je trouwfoto's. Zo kun je 'Ja, ik wil!' of 'Just married' in het zand schrijven voor een leuk effect in je fotoboek. Ook de ringen in het zand zorgen voor leuke plaatjes. Als decoratie werkt zand altijd goed. Doe het in een fles, wijnglas, of windlicht en zet er een kaarsje in met wat schelpen of parels er omheen. Strandsfeer ten top!

Tip! Neem een flesje zand mee naar huis als aandenken aan jullie strandbruiloft of verwerk het in jullie trouwbedankjes.

Gebruik de schelpen

En wederom kun je de natuur gebruiken voor de mooiste trouwfoto's. Leg bijvoorbeeld je trouwringen in een schelp of maak op het strand een hartje van schelpen. Erg simpel, maar ook erg leuk.

Wil je meer met schelpen? Gebruik dan bijvoorbeeld een kleine zeester als corsage en maak van een mosselschelp een naambordje. Draag oorbellen met schelpjes eraan of pak uit met een bruidsboeket van schelpen.

Strandaccessoires

Drijvende lantaarns in het water, vuurkorven op het strand. Wauw! Een strandbruiloft biedt je tal van mogelijkheden. Verstuur bijvoorbeeld flessenpost in plaats van een gewone bruiloftsuitnodiging.

Tip! Trouwen op blote voeten of teenslippers = zomer. Ook leuk, deel teenslippers uit met een leuke opdruk. Bij blote voeten zijn voetsieraden mooi als finishing touch.

Zomerse shoot

En nog één keer die trouwfoto's. Maak foto's met fel gekleurde strandballen voor een super zomers effect. Kleine parasolletjes maken de ringfoto's op een simpele manier bijzonder speels. Maar denk ook eens aan een foto in de weerspiegeling van een zonnebril.
Trouw je op een tropische bestemming? Wat dacht je dan van foto's met een groot stuk watermeloen, een ananas of kokosnoot?

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Sonja Koning Photography

www.aanzee.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

My M&M's als bedankjes

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven