Bruiloft in de tuin: hier moet je aan denken « Huwelijk

Bruiloft in de tuin: hier moet je aan denken

Trouwfeest in de tuin

Voldoende ruimte

Als je een bruiloft wilt organiseren in eigen tuin, is het uiteraard wel belangrijk om te kijken of hier voldoende ruimte voor is. Is er genoeg plek voor al jouw gasten en voor een eventuele bar of foodtruck? Het is belangrijk om dit voorafgaand aan de grote dag goed voor te bereiden. Wil je de receptie in de tuin houden of ga je voor een feest of bijvoorbeeld zittend diner? Dit zijn dingen waar je allemaal rekening mee moet houden.

Om zoveel mogelijk ruimte te creëren, is het belangrijk om bepaalde dingen uit je tuin weg te halen. Denk bijvoorbeeld aan eventuele loungesets, tuintafels en ga zo maar door. Wanneer je dit weghaalt, creëer je namelijk automatisch meer ruimte. Maar waar moet je deze spullen uit de tuin dan allemaal kwijt? Een goede oplossing kan zijn om te kiezen voor het huren van opslagruimte. In dit geval haalt de partij in kwestie de spullen op en brengen zij het terug wanneer jullie dat willen.Callistas

Zelfstandig trouwambtenaar zoeken

Het kan best even wat stress opleveren als je een bruiloft gaat organiseren in de tuin. Hier kan namelijk meer bij komen kijken dan je in de eerste instantie had gedacht. Waar je ook aan moet denken, is het regelen van een zelfstandig trouwambtenaar. Zonder trouwambtenaar is de bruiloft tenslotte niet compleet. Ga hier op tijd naar op zoek, zodat je dit van tevoren al goed hebt geregeld.

Tuin klaarmaken voor de grote dag

Als je de bruiloft in de tuin wilt laten plaatsvinden, is het uiteraard wel zo leuk als je de tuin gaat versieren. En hier zijn veel verschillende mogelijkheden voor, dus dat is mooi meegenomen. Door de tuin te versieren, brengt het gelijk meer sfeer met zich mee. Bij het decoreren van je tuin voor de bruiloft zou je kunnen denken aan ballonnen, lampionnen, bloemen en ga zo maar door. Maak het zo leuk als je zelf wilt.Tafel in tuin huwelijk

Catering

Ook dit kan uiteraard niet ontbreken op de grote dag: de catering. Bij een bruiloft horen tenslotte lekkere hapjes en drankjes. Hierbij zou je kunnen denken aan het inhuren van een kok, cateringbedrijf of een barbecue professional. Het is jullie bruiloft, dus jullie bepalen! Probeer wel een beetje rekening te houden met de wensen van jouw gasten op het gebied van eten en drinken.

Bovenstaande dingen kun je in je achterhoofd houden als je in de tuin wilt gaan trouwen. Hiermee kom je namelijk al een heel eind. Jullie dag wordt vast onvergetelijk!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruiloft in de tuin: hier moet je aan denken

Gerelateerde bedrijven