Trouwen bij Narline « Huwelijk

Narline

Hoogeveenseweg 17
7921 PC Zuidwolde

0528 310333
info@narline.nl
www.narline.nl

Officiële trouwlocatie Drenthe

Vier jullie mooiste dag!

Jullie trouwdag moet natuurlijk onvergetelijk worden en om dit te kunnen verwezenlijken vinden wij, het TrouwTeam van Narline, het belangrijk om persoonlijk in gesprek te gaan. We laten graag de ruimtes en de tuin zien, bespreken jullie wensen en alle mogelijkheden. Wij gaan voor: jullie droombruiloft, zoals jullie dat willen…

Aan de hand van onze kennismaking maken wij een persoonlijk voorstel. Naast de culinaire invulling van deze bijzondere dag denken wij met jullie mee over bloemen, entertainers, vervoer etc..

Trouwen bij Narline

Trouwen in de tuin

Wat is er mooier dan bij mooi weer te trouwen in de tuin. Bij Narline kan dat. De Rechter Deel van Narline heeft een aangrenzend privé terras met aansluitend de tuin waarin de ceremonie plaats kan vinden. Narline is een officiële trouwlocatie in Zuidwolde. Jullie burgerlijk huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand.

We kunnen de tuin inrichten naar jullie wensen. Elkaar het ja-woord geven, het omdoen van de ringen, het tekenen van de akten, het aansnijden van de taart en het ‘proost moment’ kunnen we allemaal in de tuin verzorgen en ieder moment van jullie trouwdag wordt uiteraard mooi aangekleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van echte bloemen in de walnootboom en daaronder jullie fotomoment?

Narline trouwlocatie

Complete dag

Omdat Narline meerdere ruimtes heeft kunnen jullie zelf bepalen waar je, welk moment van de trouwdag wilt houden. Een gezellige receptie? Jullie trouwdiner in de tuin? Of wil je liever een besloten diner in onze Private Dining in het Voorhuis. We laten de mogelijkheden graag aan jullie zien.

Capaciteit van Narline:

  • Trouwceremonie: tot 150 personen.
  • Receptie: tot 300 personen.
  • De Monumentale Bijschuur feest: tot 150 personen.
  • Parkeren: op eigen terrein mogelijk.

Feest

Natuurlijk wil je dat jullie trouwfeest een topfeest wordt. Ook dat kan bij Narline. De Monumentale Bijschuur is daarop ingericht. Dus voor wie ‘de voetjes van de vloer’ willen doen, geen enkel probleem! Bij de Monumentale Bijschuur hoort een besloten terras, zodat jullie gasten ook buiten kunnen genieten.

Trouwen in Drenthe Narline

In het ‘Drents groen’ maar ook nabij de snelweg A28, in het buurschap Ten Arlo (tussen het bruisende Hoogeveen en het mooie dorp Zuidwolde) ligt dit sfeervolle vrijstaande Saksische Rijks monumentale horecacomplex.

Liefdevol trouwen @Narline.
Trouwteam Narline

“Onze trouwdag bij Narline mogen vieren. Een prachtige dag! Perfect geregeld, vriendelijk personeel, mooie locatie en goed meegedacht. In een woord: fantastisch! Mega mega bedankt!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De leukste zomerse trouwideeën

Dit is hoe jij jouw tuin inricht met huwelijkscadeaus!

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven