Alternatieven voor het trouwfeest « Huwelijk
Large_trouwdag_zonder-feest

Alternatieven voor het trouwfeest

Ben je bang dat er iets mist wanneer je geen feest geeft? Geen zorgen, een bruiloft zonder dansfeest kan juist hartstikke persoonlijk, compleet en feestelijk zijn.

Een lounge avond

Uitgebreid en in prettig gezelschap dineren met meerdere gangen; dat klinkt toch heerlijk? Omdat je diner uit meerder onderdelen bestaat, kun je gemakkelijk van plek wisselen en daardoor met iedereen even kletsen. Ook avondvullend is een gezellige barbecue, een avond vol tapas of een lopend buffet tot in de late uurtjes.
Buiten trouwen catering

Op deze manier heb je lekker lang tafelen als hoofdonderdeel, in plaats van het feest. Bij mooi weer is het natuurlijk extra feestelijk om het buiten te doen aan lange tafels. Met de juiste cateraars en foodtrucks wordt het dan toch echt wel feestelijk. Tussendoor kun je gemakkelijk tijd vrij maken voor speeches en sketches en op de achtergrond kun je bijpassende (live)muziek laten horen. Sluit jullie uitgebreide diner af met de bruidstaart of een kleurige sweet table. 

Uiteten

Ook leuk, ga gezellig uit eten bij een sterren-restaurant of bezoek een themarestaurant met entertainment. Zo is bijvoorbeeld een dinershow geweldig; een avond vol culinaire, muzikale en visuele verrassingen.
Trouwen in het restaurant

Tip! Wil je het diner niet als hoofdonderdeel van je bruiloft, denk dan aan een ander uitje met je dierbaarste vrienden en familie. Bowlen, een casino avond of een dagje dierentuin zijn allemaal opties voor een bruiloft die net even anders is dan anders.

Overnachting

Wil je geen feest, maar wel iets bijzonders voor je gasten? Een bruiloft met overnachting kan ervoor zorgen dat je de dag helemaal anders in kunt delen. Zo kunnen je gasten zich gemakkelijk tussendoor even opfrissen op hun kamer en heb je geen gaten in je programma.

Door Rinske van Rootselaar
Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_lunch_bruiloft_trouwdag_brunch

Lunchtijd op je bruiloft

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Large_trouwdag_zonder-feest

Alternatieven voor het trouwfeest

Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Gerelateerde bedrijven