Dark_loader
Welke bruidstaart kiezen jullie? « Huwelijk
Large_bruidstaart_proeven

Welke bruidstaart kiezen jullie?

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Appeltaart, chocoladetaart, slagroomtaart; dan heb je het belangrijkste wel gehad, toch? Niet als je op zoek bent naar de juiste bruidstaart, want dan zijn er kleuren, smaken en mogelijkheden in overvloed. Flink proeven dus!

Machtig of juist licht, zomers of herfstachtig en één taart of misschien wel een aantal? Bij het uitzoeken van een bruidstaart ga je niet over één nacht ijs.

Smaken

Op een warme zomeravond zijn weer andere smaken (fris en fruitig) geschikt dan op een koude winterdag (zwaardere smaken, zoals chocolade). Ook je thema kan meespelen. Daarnaast moet de taart ook samen gaan met wat je drinkt. Bij koffie kan een hoop, maar proost je met champagne, dan kies je er wellicht een niet te machtige taart bij zoals citroen of aardbei.
Bruidstaart

Ga je voor veilig, zoals vanille of aardbei, dan is dat natuurlijk prima. Je weet dan eigenlijk zeker dat iedereen het lekker zal vinden. Een meer aparte smaak, waar mensen over napraten is ook leuk. Dat niet iedereen het lekker vindt, is dan even niet anders. Ga in ieder geval voor een smaak waar je zelf van houdt en bestel nooit een taart zonder eerst te proeven. Een tweede 'veiligere' taart naast een aparte smaak is ook een goed idee.

Uiterlijk

Ook de kleur en vorm kunnen meewegen. Wit is traditioneel, maar eigenlijk alle kleuren zijn mogelijk. Qua vorm en hoogte zijn er ook diverse opties. Je kunt zelfs gaan voor een taart van soesjes of donuts.

Bruidstaart Naked Cake
Ook een 'naked cake', zonder fondant, maar gewoon de taart zoals hij is, versierd met bijvoorbeeld vers fruit, ziet er geweldig uit. Tot slot kun je nog kiezen voor een taarttopper. Hoezo keuzestress?

Tip! Natuurlijk zijn er naast de klassieke bruidstaart ook nog verschillende andere opties. Bijvoorbeeld cupcakes, cake pops, een ijstaart of een tafel met allerlei ander zoetigheid.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Spontanebruidsfotos.nl

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven