Bruiloft met een tropisch thema « Huwelijk

Bruiloft met een tropisch thema

Een relaxte, fijne sfeer en een cocktail in je hand. Een tropisch thema staat voor gezelligheid. Aloha!

Groen

Bij een tropische bruiloft hoort een locatie met mooie begroeiing en waar mogelijk een zwembad. Natuurlijk kun je ook zelf voor wat extra groen zorgen met kleurige bloemen op tafel en mooie, grote varens en cactussen in potten.

Leuk de boel op met ananassen en kokosnoten en draag zelf eens een bloemenkrans in je haar. In bomen en planten kun je wat grappige namaak flamingo's en papegaaien zetten, geheel in stijl. Mooie kleuren bij deze bruiloft zijn groen en geel, maar ook andere felle neon kleuren kunnen prima. Koop in je gekozen kleur bijvoorbeeld ballonnen of lampions en plaats wat gezellige fakkels in jullie 'jungle'.
Zomerse cocktail

Cocktails

Op een tropische bruiloft kun je van alles serveren, maar wij denken meteen aan verse sapjes en cocktails in een cocktailbar of uit vrolijke taps. (parapluutjes of bonte rietjes niet vergeten!) Ook een bruidstaart met vers fruit mag niet ontbreken.

Tip! Deel toffe flip flops uit aan je gasten om helemaal in de tropische stemming te komen.

Voor de bruid is iedere luchtige, lange jurk geschikt. Een bruidegom hoeft bij dit thema niet stijf in pak, maar kan gaan voor wat meer casual, zonder jasje of met gympen. Mag het wat jullie betreft helemaal 'losjes', dan kun je als bruidegom ook een Hawaï shirt aantrekken. Al met al dus een bruiloftthema dat je zo ver door kunt voeren als je zelf wilt.

Door Rinske van Rootselaar
Afbeelding boven: alohabarsmaui.com

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Trouwen en een (pre) huwelijksreis aan de Nederlandse kust?

Kan een online casino avond leuk zijn op je trouwdag?

Wat draag je als gast op een zomerbruiloft?

Gerelateerde bedrijven