De duurste trouwlocaties ter wereld « Huwelijk

De duurste trouwlocaties ter wereld

5. Hotel Caruso Belvedere in Italië

Wie een Italiaans huwelijk wil met veel glamour en pracht en praal, is bij Hotel Caruso aan het juiste adres. Voor een kleine bijdrage uit je portemonnee van maar liefst $ 34.000 kun je het hotel afhuren voor jouw eigen droombruiloft. Het hotel heeft een aantal populaire eigenschappen; er is volop zon op de terrassen, de plafonds zijn beschilderd en het hotel heeft meerdere tuinen waar je in alle rust kunt afzonderen van de drukte van de bruiloft.

Het kasteel dat bij het hotel hoort, stamt uit de 11e eeuw en ligt in het hart van de Amalfi kust. Deze ligging maakt het een unieke trouwlocatie. Laat het jawoord horen in de betoverende 900 jaar oude Dom van Ravello, waarna de gasten kunnen genieten van exclusief entertainment in de groene, geurende tuinen van het hotel. Deze prijs is exclusief catering en andere diensten.

4. Reeth Rah Ressort op de Malediven

Wil je veel liever een exotische plek om de gasten welkom te heten? Kies dan voor het Reeth Rah Ressort op de Malediven (foto boven). Hier kunt u het jawoord geven op een exotisch strand. Je kunt je vast niets bedenken dat romantischer is. Het klimaat is er overigens erg ideaal als je het vergelijkt met ons koude Nederland. Voor deze exotische droomlocatie betaal je slechts $ 40.000. Voor deze prijs heb je een bruiloft op een unieke en tropische locatie, romantisch dineren, exotische muziek en heerlijk geurende bloemen.

3. Vaux-le-Victomte in Frankrijk

liever niet zo ver reizen voor je bruiloft? Dan is Vaux-le-Victomte in Frankrijk een uitstekende optie. Hier betaal je $ 64.000 voor een vier uur durende droombruiloft. Wat krijg je precies voor deze prijs? Trouwen op deze exclusieve en romantische trouwlocatie, een bruidsboeket, uw eigen koets, champagne en live muziek.

2. Musha Cay op de Bahama’s

Een intiem en zeer speciaal huwelijkslocatie vindt men op Musha Cay. Op deze tropische locatie kun je met maximaal 24 gasten verblijven. Daarnaast belooft het een eigenaardig en gedenkwaardig verblijf te worden, omdat je gedurende het verblijf meerdere malen zal worden verrast door de eigenaar van het eiland, de illusionist David Copperfield.

1. Little Palm Island Florida Keys(VS)

Een waardige nummer 1. De duurste trouwlocatie ter wereld met een waarde van $ 500.000. Net als de eerder genoemde plekken gaat het hier ook om een heel eiland dat het aanstaande bruidspaar afhuurt. Inbegrepen in deze prijs: het eiland is vijf dagen lang exclusief voor het aanstaande echtpaar en maximaal zestig gasten. Op en rondom het eiland is er veel te beleven. Daarnaast krijg je een eigen weddingplanner, zodat je meer tijd kunt besteden aan elkaar. Als laatste zijn nog een fotograaf, zandsculptuur, catering en een aantal tripjes bij de prijs inbegrepen.

Bronnen:
Quote.nl
Zoover.nl vakantie italie
Luxurytravelmagazine.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Op huwelijksreis naar Lapland en Noord-Noorwegen

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Gerelateerde bedrijven