Trouwen bij Parklocatie De Jaargetijden « Huwelijk

Parklocatie De Jaargetijden

Parkweg 49
7513 CN Enschede

053 4313144
info@dejaargetijden.nl
www.dejaargetijden.nl

Relax, wij zijn er voor jullie

Je partner ‘popped the question’ and the answer is yes! Van harte gefeliciteerd! Nu moet er van alles worden geregeld voor de grote dag. Superleuk om te doen, maar hoe hou je het overzicht? Hoe kies je de juiste locatie, band, DJ, bruidstaart, bruidshuis en fotograaf? Wil je een eigentijds knalfeest of klassiek diner?

Geen paniek, wij loodsen jullie professioneel door de hectische voorbereidingen en begeleiden het proces. Zodat jullie ontspannen aan je huwelijksdag beginnen, en alleen maar oog hoeven te hebben voor je gasten en elkaar.

Parklocatie De Jaargetijden

Parklocatie de Jaargetijden is een bijzondere locatie en bovendien de officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Een prachtig gelegen historisch gebouw in het groene hart van de stad. Een sfeervol terras met uitzicht op de enorme vijver en trouwkoepel maakt het plaatje compleet. Deze omgeving laat zich trouwens prima combineren met de wensen van nu. Welke sfeer ook bij jou past, van trendy industrieel tot klassiek romantisch, je kunt bij ons terecht. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten.

Trouwen in Overijssel is trouwen in Enschede

We willen niet veel zeggen, maar de manier waarop wij aanstaande bruidsparen begeleiden is echt uniek. Goed beschouwd zijn wij trouwlocatie, feestlocatie, dinerlocatie, weddingplanner, entertainmentbureau en ceremoniemeester in één. Al na het eerste oriënterende gesprek ontvangen jullie een compleet, vrijblijvend voorstel met een voor jullie ontworpen draaiboek. Hierin vinden jullie de opbouw van de dag, de voltrekking, het dagprogramma, het menu, een uitwerking voor het avondfeest, het entertainment en desgewenst kinderanimatie. Hebben jullie daar zelf een leuk idee voor? Daar maken wij dan écht werk van!

Wij horen nooit ‘Da-lus-ik-nie’

Stilzitten bij een diner is geen hobby voor kinderen. Daar hebben wij iets op gevonden. Onze chef-kok bespreekt de kindermenu’s met de dames en heren op de dag zelf. Zo zien we nooit lange tanden aan tafel! Als klap op de vuurpijl mogen ze hun eigen ijsje samenstellen in de keuken. Voor de allerkleinsten hebben we een aparte ruimte, waar ze tussendoor lekker kunnen slapen. Bovendien regelen wij met alle plezier kinderanimatie, een springkussen of cadeauboxen.

Prijsindicatie

Omdat jullie vast nieuwsgierig zijn naar de kosten, geven we hierbij een eerste indicatie. De prijs kan daarbij afwijken door jullie definitieve invulling en de datum. Een dagarrangement met bijvoorbeeld trouwen, bubbels, borrels en een diner- of buffetformule, inclusief aankleding en locatie heb je al vanaf € 55,- p.p. Een avondfeest met niet-alledaagse ontvangsten, uitgebreid hapjes en drankjes (wij schenken alles), iets lekkers op tafel en een leuke afsluiting is al te reserveren rond de € 33,- p.p. Hoe dat eruitziet? Dat zit nu alleen nog in jullie hoofd. Kom eens langs!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwbeurs_zwolle_bruidsbeurs

29 september 2019: Trouwbeurs Zwolle

Large_bruidsmagazines_huwelijk-overijssel_trouwblad

Trouwen in Overijssel

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Gerelateerde bedrijven