Trouwen bij Liefde voor de Liefde « Huwelijk

Liefde voor de Liefde

Trouwambtenaar Janneke
te Enschede

06 17112007
liefdevoordeliefde@gmail.com
www.liefdevoordeliefde.nl

Op zoek naar een sprankelende BABS?

Ik heb liefde voor de liefde, het is wat mij betreft het allermooiste feestje dat je kunt vieren. Daarom heb ik het meest liefdevolle beroep dat er bestaat: Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Als benoemd en beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie huwelijk wettelijk maar ook ceremonieel voltrekken.

Mijn naam is Janneke, 32 jaar en woonachtig in het mooie Twente. Voor de liefde cross ik door heel Nederland.  Ik hou van liefdesverhalen en ik ben nu al benieuwd naar jullie versie van de liefde.
Trouwambtenaar Janneke Huizinga uit Enschede

Elkaar leren kennen

Tijdens het proces dat we samen ingaan bespreken we ook jullie wensen voor de ceremonie. Misschien weten jullie al goed wat jullie willen of misschien helemaal niet. Beide helemaal goed: we hebben tijd genoeg om alles perfect vorm te geven samen. Ook leren we elkaar door alle gesprekken goed kennen. Dat is fijn want op de mooiste dag van jullie leven is een bekend gezicht héél erg fijn. En hebben jullie kinderen? Ook daar heb ik genoeg ideetjes voor om ze te betrekken bij de ceremonie.

Dus zoeken jullie een sprankelende BABS die jullie ceremonie vol liefde, humor en emotie kan voltrekken? Dan zijn we misschien wel een klik. Je kunt vrijblijvend via de website een kennismakingsgesprek aanvragen.

Ik kijk uit naar jullie en jullie verhaal.

Lieve groet, Janneke

Gerelateerde artikelen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Overijssel

Trouwen in Twente

Gerelateerde bedrijven