Trouwen bij Edelsmederij Nieuwstraat1 « Huwelijk

Edelsmederij Nieuwstraat1

Nieuwstraat 1
7411 LE Deventer

0570 442055
ivcornelissen@nieuwstraat1.nl
www.nieuwstraat1.nl

Unieke sieraden met betekenis

In edelsmederij Nieuwstraat1 maken we ‘sieraden met betekenis’ en telkens weer blijft het bijzonder, of het nou herinneringssieraden zijn, trouwringen of een speciaal cadeau, iedere keer weer betrokken, persoonlijk en met een eigen verhaal.Edelsmid Irene Cornelissen

Voor ontwerp kunnen we ook uw eigen goud omsmelten om hiermee iets nieuws te creëren, dit maakt het sieraad vaak nog meer persoonlijk en uniek.

Irene Cornelissen

Mijn scholing op de kunstacademie Rotterdam en 15 jaar ervaring als cameravrouw heeft me geleerd om goed te kijken en sfeer te vertalen naar beeld. De vakgerichte opleiding op Schoonhoven heeft mij op technisch vlak geholpen om als edelsmid mijn weg te vinden.edelsmederij Nieuwstraat1

Robuust & Elegant

Een sieraad ontwerpen waarbij ik een bepaalde sfeer kan overbrengen in edelmetaal, dat vind ik denk ik wel het mooiste stukje van mijn vak. "Robuust & Elegant" blijft na 10 jaar nog steeds een treffende omschrijving voor mijn manier van vormgeven en dat hoeft niet altijd ruw met structuur te zijn, kan ook glooiend en strak zijn, maar dan wel met 'ballen".

Elise Vermoolen Jewelry

Elise Vermoolen Jewelry

Mijn ideeën verwerk ik graag in edele metalen, zoals gerecycled goud en zilver. Vaak voeg ik hieraan andere materialen toe, zoals bijvoorbeeld edelstenen, leer, hars of emaille. Niet zelden kies ik voor materialen in roze en groene tinten.

Als ik een sieraad op maat ga maken, vind ik het fijn om een gesprek te hebben om te horen wat de wensen zijn. Welke materialen hebben de voorkeur? Mogen er edelstenen in verwerkt worden? Vaak maak ik tijdens zo'n gesprek een paar schetsen en werk ik deze later uit in een ontwerp. Na akkoord ga ik aan de slag, met soms een tussentijdse pasafspraak.

Kijk meer edelsmederij Nieuwstraat1 op Instagram

“Irene is een geweldige edelsmid. Heel vriendelijk. Neemt alle tijd voor je. Creatief, meedenkend, Irene levert echt vakmanschap"!

Foto’s bovenstaande ontwerpen 1 en 2: Irene Cornelissen, foto 3 Elise Vermoolen

Foto's onderstaande ontwerpen 1 t/m 6: Irene Cornelissen, 7 t/m 16 Elise Vermoolen

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven