Trouwen bij LIV « Huwelijk

LIV

Burg. Backxlaan 2
7711 AG Nieuwleusen

0529 481496
info@restaurant-liv.nl
www.restaurant-liv.nl

Niks zo onvergetelijk als jullie bruiloft

Een dansfestijn onder onze groene hemel, een uitgebreid buffet of geweldige receptie: Bij LIV zijn de ruimtes geschikt voor ieder feestelijk moment.trouwlocatie Overijssel

Er kan worden genoten van een uitgebreid aanbod in dranken, buffetten of diners. Op onze locatie kun je terecht met groepen tot 500 personen. LIV haar elegante ballroom is geschikt voor alle gelegenheden met een lach en een traan.

De gouden eyecatchers geven een warme gloed. De uitgesproken wandbekleding laten veel aan de verbeelding over. Uiteenlopende vormen van entertainment zijn mogelijk, zoals een bijpassende band of een feestelijke dj. Er is een multifunctioneel touch- en presentatiescherm, een microfoon, een eigen toiletgroep en een privébar aanwezig.Liv trouwlocatie Overijssel

Daarnaast is LIV een officiële trouwlocatie waardoor jij voor jouw droombruiloft bij LIV terecht komt! Wij geven graag invulling aan de mooiste dag uit jouw leven, vanaf de huwelijksvoltrekking tot het spetterende avondfeest.

Jij kunt deze ruimte reserveren voor iedere gelegenheid! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op! 

“Een prachtige locatie met super uitstraling .Het eten was heerlijk, zag er prachtig uit en de smaken waren top! Daarnaast was de bediening erg vriendelijk en gastvrij!”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Gerelateerde bedrijven