Zoete bedankjes « Huwelijk
Large_snoepbuffet

Zoete bedankjes

Dat gaat nooit lukken, denk je nu misschien, maar overgewaaid uit Amerika is daar sinds kort het Candybuffet. Geweldig voor iedereen!
Het idee is simpel. Schep glazen, kannen, vazen, schalen en potten, je kunt het zo gek niet bedenken, vol met verschillende soorten snoep. Het leukste is als de schalen en kannen van doorzichtig glas zijn, zodat het gekleurde snoepgoed een vrolijk effect geeft. Zorg ook dat door de openingen gemakkelijk een snoepschep past.

Je kunt het snoepgoed op de kleur van je huwelijksfeest aanpassen, dus bijvoorbeeld allemaal blauw, of wit snoep, maar je kunt er ook een veelkleurige tafel van maken. Daarnaast kun je de tafel natuurlijk nog verder versieren met kaarsjes, bloemen en linten.
Denk bij het uitzoeken van snoep verder dan zuurtjes, hartjes en spekjes. Ook lolly’s en zuurstokken, marsepein en cupcakes geven een geweldig effect. Maak er een rijkelijk gevulde tafel van, met voldoende snoepscheppen en bakjes of zakjes om te vullen.

Wanneer de gasten naar huis vertrekken, kunnen ze langs het snoepbuffet lopen en een bakje vullen met hun favoriete zoetigheid. Ook voor kinderen is dit een ware traktatie!

Door Rinske Bosma

♥ Ook leuk als decoratie en bedankjes zijn My M&M's met jullie persoonlijk berichtje.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsboeket_allinonefotografie_bloemen

Bloemen op je bruiloft

Large_bruidstaart_trouwenmetthomas

Bruidstaart met smaak

Large_sprookjeshuwelijk_bruiloft

Een sprookjeshuwelijk van 1001 nacht

Large_bruiloftstyling_kleur_floorfoto

Kleurstyling van jullie trouwdag

Gerelateerde bedrijven