Bedank de belangrijkste mensen in je leven: je gasten « Huwelijk

Bedank de belangrijkste mensen in je leven: je gasten

Mensen die voor jou een vrije dag hebben genomen, een nieuwe outfit hebben gekocht, zich in de dresscode kleuren hebben uitgedost, een cadeau voor je hebben uitgezocht en je de hele dag in het middelpunt zetten. Je gasten zijn de onmisbare ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Een bedankje voor hun komst is dus wel op zijn plaats.

Hoe bedank jij je gasten?

Op de meeste bruiloften worden de gasten bedankt voor hun komst. Het is hierbij belangrijk dat je een persoonlijke boodschap hebt voor je gasten. Daarnaast wil het oog ook wat en het is dus belangrijk dat je leuk uitziende bedankjes uitdeelt. Creativiteit wordt gewaardeerd voor zowel de persoonlijke boodschap als het bedankje zelf. Dus leef je uit! Zo geef je alle vrienden, familie en andere genodigden een leuk aandenken aan de bijzondere dag. We helpen je alvast op weg met twee leuke ideeën.

Een persoonlijk aandenken

Wat is persoonlijker dan een zelfgemaakte kaart? Op Kaartwereld.nl stel je zelf je kaart samen. Kies voor de fotokaart om met een eigen afbeelding een kaart te maken. In het online bewerkingsprogramma kies je gemakkelijk en snel je eigen foto. Vervolgens voeg je zelf andere elementen in zoals tekst en cliparts. Kies uit verschillende lettertypes en maak je foto bedankkaart helemaal in de stijl die je voor ogen hebt. Gebruik originele en leuke foto’s samen, zodat het écht een cadeautje is van het bruidspaar aan de gasten. Bedenk een mooie boodschap voor je gasten die je in de binnenkant van de wenskaart plaatst.

Een cadeau en een kaart in één

Om je gasten te bedanken en ze tegelijkertijd een leuk aandenken te geven aan de dag, geef je een Groei & Bloei kaart. Groei & Bloei kaarten zijn mooi vormgegeven wenskaarten die zijn uitgerust met groeipapier aan de voorkant. In het groeipapier zitten zaadjes van wilde bloemen verwerkt die je zelf plant, water geeft, verzorgt en ziet opbloeien tot iets moois. Je geeft dus niet alleen een mooie kaart met een mooie boodschap, maar ook een cadeau die met veel aandacht uitgroeit tot iets moois. Groei & Bloei kaarten bevatten zaadjes van prachtige wilde bloemen zoals Bird's Eye, Black Eyed Susan, English Daisy en Snap Dragon.

Een creatief, uniek en persoonlijk bedankje is op zijn plaats voor alle belangrijke mensen die aanwezig waren op de belangrijkste dag van je leven. Maak iets speciaals!

Foto boven: HandS Trouwfotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Gepersonaliseerde trouwbedankjes: unieke ideeën voor bedrukte geschenken

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

Gerelateerde bedrijven