Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart « Huwelijk

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Met jaren aan ervaring en expertise bieden ze een scala aan trouwkaarten in allerlei stijlen, kleuren en vormen. Liever zelf creatief aan de slag? In de handige editor kun je je helemaal uitleven en je eigen trouwkaarten ontwerpen.
Trouwkaarten van Koningkaart

Trendy trouwkaarten met bijzondere afwerkingen

Het zijn de details die het verschil maken, en bij Koningkaart is er aandacht voor elk detail. Van glinsterende details in prachtig foliedruk tot de rustieke charme van kraftpapier, er is een uitgebreide selectie van luxe druktechnieken en verfijnde afwerkingen om uit te kiezen. Foliedruk voegt een vleugje glamour toe, terwijl labeltjes een speels accent bieden dat de uitnodiging tot leven brengt. Of ga je voor een pocketfold trouwkaart, dat bestaat uit een mooi hoesje met verschillende kaartjes en labels erin? Ook kun je verschillende trendy ontwerpen in de collectie vinden die zijn versierd met mooie, grote strikken van chiffon lint. Zo nodig je alle vrienden en familie uit op een onvergetelijke manier!
Trouwkaarten van Koningkaart

Al je huwelijksdrukwerk in dezelfde stijl

Maar Koningkaart biedt meer dan alleen trouwkaarten. Ze begrijpen dat een huwelijk veel meer omvat dan alleen de ceremonie, daarom bieden ze een uitgebreid assortiment aan producten die perfect passen bij jouw trouwkaarten en de algehele sfeer van je bruiloft. Van save the date kaarten tot bedankkaarten, van menukaarten tot naamkaartjes, elk stuk is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en stijl als de trouwkaarten zelf. Ook voor een welkomstbord of gastenboek ben je bij Koningkaart aan het juiste adres. Kies voor huwelijksdrukwerk in dezelfde kleuren, stijl en met dezelfde typografie voor een samenhangend geheel dat terugkomt op de gehele dag.
Welkomstbord van Koningkaart

Voor een persoonlijke trouwuitnodiging

Voor stellen die op zoek zijn naar een nog persoonlijkere touch voor hun trouwkaarten, biedt Koningkaart de mogelijkheid om een eigen foto toe te voegen. Of het nu een romantische verlovingssessie is, een grappige selfie of een moment dat jullie beiden dierbaar is, het toevoegen van een eigen foto aan de trouwkaart geeft een uniek en intiem tintje aan de aankondiging van jullie liefde. Deze foto's kunnen op verschillende manieren worden geïntegreerd, bijvoorbeeld op een labeltje dat aan de trouwkaart is bevestigd, waardoor het een prachtige en tastbare herinnering wordt voor jullie en jullie gasten.
Trouwkaarten van Koningkaart

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom worden deze 5 trouwkaarten het meest besteld?

Ontdek de luxe en unieke trouwkaarten van Koningkaart

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Tips voor het drukken van spetterende trouwkaarten

Gerelateerde bedrijven