Duurzame bruiloft met groene bedankjes « Huwelijk

Duurzame bruiloft met groene bedankjes

Een oldtimer trouwauto inwisselen voor een elektrische auto of de fiets ligt misschien voor de hand wanneer je denkt aan een groene en duurzame bruiloft, maar is er veel meer mogelijk. Lees hier bijvoorbeeld hoe je ook de huwelijksbedankjes in het thema kunt betrekken!

Groen als trouwthema

Wanneer je wilt, kunnen jullie het groene thema doorvoeren tot in het extreme. Houten ringen en het zitten op hooibalen; het kan allemaal. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Jullie kunnen ook op een subtiele wijze het groene thema standhouden. Wanneer jullie kiezen voor een duurzame, oftewel, een groene bruiloft is dit heel makkelijk door te voeren in de kleine onderdelen van de bruiloft.

Denk bijvoorbeeld aan mooie bloemen als tafeldecoratie in plaats van kaarsen. Een buiten bruiloft in een tuin zal snel een mooie groene uitstraling hebben, maar trouwen jullie in een koude of natte maand? Dan kan er ook binnen een mooie landelijke en groene uitstraling worden gecreëerd. Decoreer de ruimte bijvoorbeeld met mooie boeketten in grote vazen, of hang vrolijke bloemenslingers op!Groene Bedankjes

Groene trouwdag bedankjes

Om in te spelen op de duurzame bruiloft trend van dit jaar, heeft LocoMix een collectie groene bedankjes samengesteld. Want ook op het gebied van de huwelijksbedankjes kan het groene thema gemakkelijk worden doorgevoerd. Een duurzame bruiloft en groene huwelijksbedankjes zijn een ‘match made in heaven’. Zo kunnen jullie, jullie gasten een beetje ‘liefde’ mee geven in de vorm van een bloeiend groen bedankje!

Green cups

Onder het motto ‘Let the love grow’ kunnen bijvoorbeeld bloemzaadjes in een volledig kant-en-klaar pakketje worden weggegeven als attentie. Ga bijvoorbeeld voor een klein bloempotje, gietertje of emmertje en vul deze met een groene vulling in plaats van met snoepjes!

Bekijk ook eens het nieuwe groene bedankje: de Green Cup. Een origineel keramiek potje om mee te geven aan jullie gasten. Maak een keuze uit de groene bedankjes en kies vervolgens welk type bloemzaadjes jullie willen weggeven. Ga bijvoorbeeld voor een Klavertje vier, of een bloem genaamd “Passiebloem”.Groene bedankjes

Het enige wat je nog aan de groene trouwbedankjes moet toevoegen is water en een beetje liefde. Dus voor deze originele bedankjes heb je geen groene vingers nodig! Vervolgens is het wachten tot de bloem tot bloei komt. Groene bedankjes zijn helemaal in het thema van de duurzame bruiloft en daarnaast ontzettend leuk om weg te geven als trouwdag bedankjes.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gepersonaliseerde trouwbedankjes: unieke ideeën voor bedrukte geschenken

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

Hartelijk bedankje

Zo organiseer je een duurzame bruiloft

Gerelateerde bedrijven