Cosmetische ingrepen vóór je bruiloft? Houd hier rekening mee! « Huwelijk

Cosmetische ingrepen vóór je bruiloft? Houd hier rekening mee!

Een prachtige buste

De buste mag zeker mooi naar voren komen in een trouwjurk. Dat hoeft natuurlijk niet (de keuze is aan jezelf), maar veel dames vinden het belangrijk dat hun trouwjurk hun boezem mooi laat uitkomen. Maar wat als je ontevreden bent over je cupmaat of de vorm van je borsten?
Borstvergroting voor bruiloft

Wie weet overweeg je een borstvergroting of borstlift voor je trouwdag. In dit geval dien je er rekening mee te houden dat je 6 tot 8 weken een speciale beha draagt, zoals een compressie beha of een beha zonder beugels. Je kunt daarom het beste deze ingreep voor de zekerheid minimaal 3 maanden van tevoren plannen.

Uiteraard doet de juiste lingerie ook wonderen. Zelfs als je wat meer hangende borsten hebt dan kun je een beha zonder bandjes dragen. Er bestaat ook speciale beha-tape waarmee de borsten gelift kunnen worden. Of wat dacht je van een push-up, of minimizer als je ze juist kleiner zou willen laten lijken? Het is natuurlijk geen blijvende oplossing voor als je echt grotere, kleinere of gelifte borsten zou willen. Maar als de trouwdatum te dichtbij is dan kun je beter wachten tot na je trouwerij voor een cosmetische ingreep aan de borsten.
Neuscorrectie voor bruiloft

Het neusje van de zalm

De neuscorrectie is ook nog altijd een populaire ingreep. Zo kun je de gehele neusvorm laten aanpassen, of de neusvleugels laten verkleinen. De operatie neemt normaliter zo’n 2 uur in beslag en daarna draag je tot 2 weken neustampons en chirurgische spalken. Niet ideaal voor je bruiloft natuurlijk. Bovendien is het definitieve resultaat pas zichtbaar na enkele maanden. Dit kan per persoon verschillen, en kan dus ook langer of korter zijn.

Staat je bruiloft al bijna voor de deur en moet je nog gerechten proeven en ruiken voor het diner van je trouwerij? Allemaal redenen om die correctie aan de neus nog even uit te stellen. Gaat het specifiek om het rechter maken van je neus, dan kun je als alternatief kiezen voor fillers. Deze werken uiteindelijk uit, maar is een goede tijdelijke oplossing. Dan kun je op een later moment nog kiezen voor de werkelijke neuscorrectie.

Diëten of liposuctie

Veel dames willen nog graag wat kilo’s kwijt vóórdat de magische dag aanbreekt. In praktijk blijkt dat lastig te zijn, dat diëten om net dat maatje minder te hebben levert stress op, wat dan juist weer een negatief effect heeft op de poging tot afvallen. Dat komt omdat je bij stress cortisol aanmaakt, en een hoog level kan zorgen voor vetopslag in de buik, waardoor je dus juist gewicht bijkomt.
Diëten voor trouwdag

Bovendien zit je dan nog met het volgende probleem: je wilt in bepaalde zones graag het vet verliezen, daar waar het hardnekkig is en maar niet weg lijkt te gaan. Als je jezelf hierin herkent, dan is liposuctie een goede behandeling voor je. Hiermee kan plaatselijk vet weggehaald worden. Na 4 weken ben je normaal gezien volledig hersteld van de ingreep, maar het definitieve resultaat kan nog wel een aantal maanden langer op zich laten wachten. Duurt jouw bruiloft nog minimaal een half jaar? Dan kun je het overwegen.

Laat je altijd goed informeren

Als je een cosmetische ingreep overweegt net voor je bruiloft, dan is het altijd belangrijk om je vooraf goed te laten informeren bij de betreffende kliniek. Zo weet je wat je mag verwachten, omdat dit per ingreep en ook per lichaam kan verschillen. Cosmetische chirurgie is immers maatwerk, en ieder lichaam is anders. Wil je de ingreep uitstellen? Er bestaat gelukkig genoeg prachtige bruidsmode om de mooiste versie van jezelf te laten zien!

Reageren

Gerelateerde bedrijven