Fit voor je bruiloft « Huwelijk
Large_trouwen_afvallen

Fit voor je bruiloft

Duik de sportschool in of (nog beter) ga naar buiten. Zo vang je twee vliegen in één klap: beweging en gezonde buitenlucht. Sporten die je helpen om in shape te komen (en blijven) zijn bijvoorbeeld hardlopen en zwemmen, maar ook dansen of yoga.

Heb je moeite met volhouden? Zorg dan dat je je doel (fit in die waanzinnige jurk) goed in het oog houdt en benader het positief. Lekker naar buiten, fijn bewegen, of desnoods: 'het is maar een uurtje'. Lukt het echt niet, overweeg dan om een personal trainer in de arm te nemen.

Goed eten

Er gezond uitzien op je grote dag, betekent goed eten. Niet teveel, niet te weinig, en het liefst meerdere, kleine porties, verdeeld over de dag. Zorg daarbij voor veel fruit en groente.

Drink daarnaast genoeg water voor een mooie huid en probeer ongezonde suikers en vette snacks te laten staan. Zo zijn deze tips vast enorm vanzelfsprekend. Toch is het in de praktijk vaak niet zo gemakkelijk. Heb je hulp nodig, klop dan eens aan bij een voedingsdeskundige .

Tip! Heel veel afvallen in een zeer korte tijd (het zogenaamde crashdieet) om in maatje 36 te passen is sterk af te raden. Je jurk zal misschien passen, maar verder zie je er vast niet erg gezond uit. Overdrijf dus niet en pas op voor Bridorexia. Fit zijn is prachtig, maar je goed en energiek voelen is minstens zo belangrijk!

Rust en ontspanning

Zorg dat je planning op orde is, dat je niet teveel hoeft te stressen en goed slaapt. Een bruiloft plannen is leuk!

Neem voor wat extra ontspanning eens een dag vrij. Ga naar een luxe wellness center of geniet van een relaxte massage. Ook afspreken met vrienden kan ervoor zorgen dat je je niet te druk maakt. Ga iets leuks doen of klets het van je af. Geniet en straal!

Door Rinske van Rootselaar

01. Dames outlet schoenen 290914 728x90

Britt trouwt fit zei:

Op www.britt-trouwt-fit.be deelt Britt haar ervaringen met afvallen voor haar bruiloft. Ze wil 10 kilo kwijt!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidskapsel_rinkeheederikfotografie

Zo zorg je ervoor dat je haar perfect zit op je bruiloft

Large_beautybehandeling_bruid

Schoonheidssalon bezoeken voor of na je bruiloft

Large_fit_op_je_bruiloft

Zo zorg je er voor dat jij topfit op je huwelijk verschijnt

Large_huwelijkscadeau_geven_bruidspaar

3 originele ideeën voor een huwelijkscadeau

Gerelateerde bedrijven