Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit « Huwelijk

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Bij het kiezen van sieraden voor je bruiloft is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijl, je trouwjurk en de algehele sfeer van je bruiloft. Maar niet alleen de bruid kan stralen met sieraden; ook bruidsmeisjes en bruidsgasten kunnen hun outfit compleet maken met bijpassend kettinkje, armbandje of een paar prachtige oorbellen.
Bruidssieraden van Farfino

De juiste oorbellen kiezen

Oorbellen zijn de eyecatchers onder de sieraden. Het oog valt er vaak meteen op. Voor de mooiste dag van jullie leven draag je natuurlijk een bijzonder setje oorbellen. Kies je voor subtiele parels, sprankelende kristallen of juist voor gedurfde statement pieces? Goed nieuws voor wie op zoek is naar precies zo’n accessoire: Farfino breidt haar collectie exclusieve bruidssieraden uit. Farfino staat bekend om haar prachtige collectie oorbellen die met liefde en oog voor detail zijn vervaardigd in hun atelier in Italië.

Er wordt met name gewerkt met Swarovski-kristallen en prachtige parels. Elk stuk is een kunstwerk op zich en wordt in beperkte oplage geproduceerd, zodat je altijd iets bijzonders hebt om te dragen.
Bruidssieraden van Farfino

Bekijk de collectie & 10% korting voor nieuwsbrieflezers

Bekijk de Farfino collectie op Farfino.nl. Als eerste op de hoogte van de nieuwste collectie, die in april wordt verwacht? Schrijf je in voor Farfino’s nieuwsbrief en krijg direct 10% korting op jouw eerste bestelling.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gerelateerde bedrijven