De perfecte badmode voor op je huwelijksreis « Huwelijk

De perfecte badmode voor op je huwelijksreis

Klassiek en tijdloos

Iets wat nooit uit de mode zal gaan zijn bikini’s of badpakken in een effen kleur. Denk hierbij aan wit, zwart of een trendkleur zoals donkergroen. Wanneer je kiest voor badmode in een effen kleur zit je altijd goed en zie je er direct stijlvol uit. Vind je een effen kleur net iets te basic? Kies dan voor een tijdloze print, zoals een strepenprint. Deze print blijft altijd in de mode en wordt ieder jaar opnieuw uitgebracht. Een strepenprint kan ook erg flaterend zijn. Heb je een korter bovenlichaam? Ga dan voor een badpak met verticale strepen. Door de richting van de strepen zal je bovenlichaam optisch langer lijken. Dit werkt hetzelfde met horizontale strepen, maar dan in de breedte. Wanneer je kiest voor een klassieke en tijdloze look, ben je er zeker van dat deze meerdere zomers mee kan.
Badpak voor op huwelijksreis

Speels en trendy

Vind jij het belangrijk om helemaal met de laatste trends mee te gaan? Ga dan voor een badpak of bikini in een trendkleur of print. Waan je in de tropen en kies voor een jungleprint; deze prints zijn dit jaar niet meer weg te slaan. Ook de dierenprints blijven helemaal in! Wat ook een échte trend is van dit jaar, is de high-waist bikini. Dit is een bikinibroekje die hoger op de taille valt waardoor deze extra geaccentueerd wordt. Ook kan de high-waist bikini een uitkomst bieden om een eventueel buikje te verbergen. Dit bikinibroekje is met iedere bikinitop te combineren.

Opvallend en uitdagend

Houd je van opvallen? Ga dan voor een badpak of bikini in een felle neonkleur en pak lekker uit! Neonkleuren geven een groot contrast met de huid, waardoor je nog bruiner zal lijken. Ideaal om in te gaan zonnen! Zijn neonkleuren niet helemaal jouw ding maar wil je nog steeds wel opvallen? Kijk dan naar een badpak of bikini met een uitdagende snit zoals one-shoulder, strapless of misschien wel een cut-out.
Badmode bij Annadiva

Maak je badmode look compleet

Om je beach-look compleet te maken is het ook leuk om deze af te stijlen met bijpassende strandmode! Tegenwoordig brengen veel badmodemerken in de nieuwe collecties ook strandmode uit. Deze zijn volledig afgestemd op de badmode zodat jij helemaal in stijl over het strand kunt paraderen. Kies voor een luchtig strandjurkje, kaftan of een pareo om je look te perfectioneren.

Ieder jaar worden de badmodecollecties aangevuld met nieuwe ontwerpen. On-trend prints en kleuren zullen hierbij zeker niet ontbreken. Gelukkig worden er in de meeste badmodecollecties zowel bikini’s als badpakken uitgebracht, zodat jij kunt kiezen voor jouw favoriet. Op je huwelijksreis mag je best uitpakken en kan je zeker kiezen voor een opvallende bikini of badpak. Of blijf in de stijl van de bruiloft en kies voor witte badmode. It’s up to you!

Reageren

Gerelateerde artikelen

De perfecte badmode voor op je huwelijksreis