5 tips voor het kiezen van bruidssieraden die perfect bij jou passen « Huwelijk
Large_db1

5 tips voor het kiezen van bruidssieraden die perfect bij jou passen

1. Subtiel of opvallend?

Allereerst is het handig om te bedenken of je voor subtiele en elegante sieraden wil gaan of dat het juist lekker mag opvallen. Uiteraard is het jullie feestje, dus doe vooral wat jij zelf mooi vindt. Maar over het algemeen wordt aangeraden om voor subtiele en elegante sieraden te gaan wanneer jouw jurk al de show steelt. Zeker wanneer jouw jurk veel steentjes, borduurwerk of andere opvallende details heeft.bruidssieraden

2. Kies één statement piece

Natuurlijk mogen je sieraden echt wel opvallen, maar kies wel voor één statement piece in plaats van heel veel opvallende sieraden. Kies dus niet voor een opvallende ketting, grote oorbellen, een grote armband én ook nog een tiara.

3. Laat de sieraden matchen met je jurk

Dit lijkt misschien moeilijk, maar is het niet. Onthoud dat bijvoorbeeld champagne- of crèmekleurige trouwjurken heel mooi samengaan met gouden sieraden en minder mooi met zilver. Heb je een jurk met een subtiel kleurtje, dan kun je deze kleur natuurlijk ook terug laten komen in je sieraden. Heeft je jurk strass-details? Dan kun je beter niet kiezen voor parels, maar de schitterende details terug laten komen met bijvoorbeeld een mooi Swarovski sieraad of met diamanten.Sieraden matchen met je jurk

4. Kijk ook naar de halslijn

Wat vaak wordt vergeten is dat de halslijn ook bepalend is voor de look. Heeft jouw bruidsjurk of suit een V-hals, dan past een druppelvormige ketting hier perfect bij. Is de jurk strapless, dan past een ronde ketting hier beter bij. Heeft de jurk een hoge halslijn, dan kun je de ketting maar beter achterwege laten en de focus leggen op bijvoorbeeld je oorbellen of een armband.

5. Zorg dat het bij JOU past

Maar al met al is het vooral belangrijk dat je sieraden kiest die bij JOU passen en dat je niet per se af gaat op alle regeltjes en adviezen. Het is immers jouw(/jullie) dag, dus waarom zou je doen wat anderen verwachten? Als je niet van opvallende sieraden houdt hoeft dit ook zeker niet op jouw dag. Of houd je meer van wat stoerdere accessoires, ook dan hoef je je zeker niet anders voor te doen dan je bent. Wat dacht je van deze mooie zilveren sieraden van Buddha to Buddha.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_large_breuning_trouwringen_kopen

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Large_db1

5 tips voor het kiezen van bruidssieraden die perfect bij jou passen

Large_bruidssieraden_trouwringen

Bruidssieraden die je met trots zal dragen

Large_haaraccessoires

Bloemen in je haar

Gerelateerde bedrijven