Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side « Huwelijk
Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Twee bij elkaar passende uurwerken die toch alletwee een eigen stijl uitstralen. Dat kan met de Dresselberg horloges. De horloges zijn unisex en worden gedragen door zowel hem als haar.

Dresselberg, een nieuw Nederlands merk!

Dresselberg is een nieuw Nederlands merk, door een Nederlandse designer ontworpen. Bij Dresselberg draait het om stijl en kwaliteit. De horloges zijn eigenzinnig en gemaakt voor mensen die weten wat ze willen. Ze vallen op een onopvallende wijze, toch op. Ze onderstrepen met eenvoud en karakter jouw persoonlijkheid, zonder de hoofdrol op te eisen. Want die hoofdrol spelen julie natuurlijk zelf!
Horloge voor bruid en bruidegom

Acht verschillende designs voor hem en haar

Dresselberg heeft acht designs en elk horloge is met twee verschillende bandjes te verkrijgen. Per ontwerp worden wereldwijd slechts 1000 exemplaren uitgebracht.

Hidden Gem

Gelijk na de lancering van het merk in augustus 2018, besteedde bladen als 'Vogue Nederland', 'Glossy', 'Hollands Glorie', de 'Party' en vele anderen aandacht aan het merk. Maar ondanks de media-aandacht kan je het merk nog steeds bestempelen als een goed bewaard geheim van hen die stijlvol door het leven gaan.

€84,- i.p.v. €109,- met onze kortingscode

Ze zijn verkrijgbaar vanaf €109,- via www.dresselberg.nl/shop.  Maar omdat trouwen al duur genoeg is, geeft Dresselberg de lezers van huwelijk.nl een korting van €25,-. De korting wordt toegepast als je code: HUWELIJK gebruikt bij het afrekenen en geldt per horloge, dus bij aankoop van twee horloges krijg je maar liefst €50,- korting!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_unieke_trouwringen

Unieke trouwringen

Large_kleding_bruiloft_gasten

Wat is een goede outfit voor een bruiloft?

Large_jeh1

Fall in love with Jéh Jewels

Gerelateerde bedrijven