Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side « Huwelijk

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Twee bij elkaar passende uurwerken die toch alletwee een eigen stijl uitstralen. Dat kan met de Dresselberg horloges. De horloges zijn unisex en worden gedragen door zowel hem als haar.

Dresselberg, een nieuw Nederlands merk!

Dresselberg is een nieuw Nederlands merk, door een Nederlandse designer ontworpen. Bij Dresselberg draait het om stijl en kwaliteit. De horloges zijn eigenzinnig en gemaakt voor mensen die weten wat ze willen. Ze vallen op een onopvallende wijze, toch op. Ze onderstrepen met eenvoud en karakter jouw persoonlijkheid, zonder de hoofdrol op te eisen. Want die hoofdrol spelen julie natuurlijk zelf!
Horloge voor bruid en bruidegom

Acht verschillende designs voor hem en haar

Dresselberg heeft acht designs en elk horloge is met twee verschillende bandjes te verkrijgen. Per ontwerp worden wereldwijd slechts 1000 exemplaren uitgebracht.

Hidden Gem

Gelijk na de lancering van het merk in augustus 2018, besteedde bladen als 'Vogue Nederland', 'Glossy', 'Hollands Glorie', de 'Party' en vele anderen aandacht aan het merk. Maar ondanks de media-aandacht kan je het merk nog steeds bestempelen als een goed bewaard geheim van hen die stijlvol door het leven gaan.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Overijssel

Top 10 exclusieve horloges voor de bruidegom

Alternatief voor een trouwring: het horloge!

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gerelateerde bedrijven