Dark_loader
Stralend trouwen door unieke sieraden « Huwelijk
Large_bruidssieraden_baunat

Stralend trouwen door unieke sieraden

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

It's all in the details! Mooie bruidssieraden zijn echt de kers op de taart. Een mooie basisset bruidsjuwelen bestaat uit een paar oorbellen met een bijpassende halsketting en armband. Voor iedere bridallook zijn er passende sieraden.

Geel of wit goud, platina en pearls and diamonds staan natuurlijk prachtig bij de classy bruid. Maar ook voor de bohemianbruiloft, de vintagewedding of een glamoureus huwelijk, zijn prachtige exclusieve diamantjuwelen te vinden. Misschien draag je zelfs een hoofdsieraad of bij een jurk met een lage rug een body chain (een ketting die je om je bovenlichaam draagt).
Exclusieve bruidssieraden

Een blijvende herinnering

Hoe opvallend of juist subtiel jouw accessoires zijn, is helemaal aan jou. Het is wel belangrijk dat het je totale look versterkt en niet overheerst. Het laatste wat je wilt, is dat je mooie jurk in het niet valt. Laat je dus goed adviseren bij de aankoop.

Twijfel je nog of je een sieraad aan wilt schaffen speciaal voor je bruiloft? Met de juiste juwelen maak je een verbluffende indruk en vergeet niet dat je deze chique halsketting, stijlvolle armband, diamanten oorbellen ook later nog gaat dragen en dan ongetwijfeld terug denkt aan deze speciale dag. Zo creëer je dus een blijvende herinnering! Misschien kun je het bruidssieraad met de tijd zelfs doorgeven aan je eigen kinderen, waardoor het een echt familiestuk wordt.
Exclusieve bruidsjuwelen

Meester in elegantie

Vind je het lastig om te kiezen en ben je nog op zoek naar een waar masterpiece voor bij je trouwoutfit? Bekijk dan eens de exclusieve juwelencollectie van BAUNAT voor prachtige, tijdloze sieraden, die je elegante stijl helemaal afmaken. Dit hoogwaardige merk biedt ook een collectie van de mooiste ringen in wit goud, platina, geel goud of rood goud. Het volgt hierbij de laatste trends in verlovingsringen nauwgezet. Onmisbaar voor het ultieme huwelijksaanzoek.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven