Bruidssieraden voor moeder & dochter « Huwelijk
Large_sieraden_bruidsmeisje_moeder_kaya-sieraden

Bruidssieraden voor moeder & dochter

Van een moeder, die af en toe te overbezorgd is tot aan een moeder, waarvan je altijd alles mag. Ze zijn allemaal even belangrijk en je zou nooit zonder ze kunnen. Daarom is niks leukers jullie band voor altijd te kunnen koesteren met een prachtig sieraad.

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden is een bedrijf met stralende sieraden, speciaal voor bijzondere momenten zoals een huwelijk. De eigenaresse Tanja was opzoek naar sieraden om samen met haar dochtertje Kaya van 5 jaar te kunnen dragen. Dit was toen nog nergens te vinden en toen besloot ze om haar eigen bedrijf op te starten, genaamd KAYA Sieraden.
Kaya Sieraden

KAYA sieraden maakt niet alleen kindjes in Nederland blij, maar zo vond Tanja het ook heel belangrijk om kindjes in het buitenland ook blij te kunnen maken. Daarom doneert ze bij elk sieraad een gedeelte aan Gambia. Hierdoor kan ze met trots zeggen dat er al 20 kindjes naar school kunnen in Gambia door alle donaties. Zo heeft Kaya Sieraden namelijk al meer dan €10.000 gedoneerd. Natuurlijk hopen ze dat dit er in de toekomst veel meer zullen worden.

Armbanden setjes voor moeder en dochter samen

Hoe leuk is het om samen met je moeder of je dochter op dé grote dag hetzelfde armbandje te dragen. Zo kunnen jullie samen stralen en hebben jullie altijd een aandenken aan elkaar. Een armbandje, die bij elke gelegenheid past. Van een prachtig armbandje met pareltjes tot aan een armbandje met twinkelende sterretjes. Zo hebben jullie voor altijd een prachtige herinnering aan elkaar. En als dochterlief bijvoorbeeld op school zit en naar haar armbandje kijkt, voelt ze mama toch een beetje dicht bij haar.
Sieraden voor bruidsmeisje

Ketting met kindernamen en geboortestenen

Ook is een ketting een hele mooie manier om jullie band te koesteren. Van een mooie zilveren ketting met lieve hartjes tot aan een prachtig gegraveerd bedeltje. Kaya Sieraden heeft een ruime collectie aan kettinkjes, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Tover zo je outfit om tot wat feestelijks, die tegelijkertijd een hele mooie betekenis heeft voor jullie.

Geboortesteen

Een nieuwe opkomende hype is het verwerken van een geboortesteen in een sieraad. Dit kan zowel je eigen geboortesteen zijn, maar natuurlijk ook die van je kleine wondertje. Hoe leuk is het om samen een sieraad te hebben met een sprankelende geboortesteen, die natuurlijk staat voor een van de bijzonderste momenten uit je leven. Zo heeft elke maand zijn eigen kleur en betekenis. Zo heb je Januari, die de kleur granaat symboliseert met de betekenis vrede en zo hoort de kleur aquamarijn bij Maart, die staat voor gezondheid.
Sieraden voor bruidsmeisje

Gravering

Laat bij Kaya Sieraden je sieraden graveren, zodat je verzekerd bent van een prachtig uniek sieraad. Zo is het mogelijk om een sieraad te laten graveren met een naam, tekst of datum die bijzonder is voor je en veel voor je betekent. Dit kan vaak zowel aan de binnen- als buitenkant. Superleuk als je opzoek bent naar een sieraad met een persoonlijk tintje. Door jou gepersonaliseerd is door Kaya Sieraden met liefde gegraveerd!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Large_verlovingsringen_uitzoeken_floorfoto

Vind je perfecte verlovingsring

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Gerelateerde bedrijven