Schitteren met bruidssieraden « Huwelijk

Schitteren met bruidssieraden

De trouwjurk is het middelpunt, de sieraden vullen het aan. Overdrijf dan ook niet, zeker als je voor kleurige sieraden gaat. Sieraden heb je in allerlei soorten, materialen en kleuren.

Pearls and diamonds

Parels zijn prachtig en chique bij een witte jurk en ze zijn tijdloos. Draag ze om je nek, of vul je look aan met een mooie armband van parels. Ook diamanten kunnen altijd en staan bijvoorbeeld prachtig bij een strapless jurk.

Natuurlijk kun je ook voor trendy, kleurige sieraden gaan. Vaak zijn het kettingen, armbanden, of oorbellen, die gedragen worden bij een bruiloft. Er zijn echter ook haarsieraden en zelfs sieraden voor op de jurk, die echt een toevoeging kunnen zijn.

De tiara

Of ga voor de tiara. Dit is een soort kroontje, dat gebruikt wordt als haaraccessoire. Het diadeem, zoals het ook wel genoemd wordt, is elegant en een tikkeltje koninklijk. Het is vaak gemaakt van metaal, soms versierd met de mooiste juwelen. Wist je trouwens dat ook Kate Middleton een tiara droeg op haar bruiloft? En wat zag ze er prachtig uit!

Budget

Heb je maar weinig budget voor bruidssieraden, kijk dan eens naar namaak varianten. Vaak zijn nep diamanten, parels en edelstenen bijna niet van echt te onderscheiden. De enigen die het weten, zullen jullie zijn.

Tip! Ook een bril kan een sieraad op zich zijn. Een nieuwe bril is soms net dat laatste puntje op de i, waarna alle monden open vallen.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Nadine de Ruiter Fotografie

KayaSieraden

 

Kootje zei:

Hoi Rinske, In mei dit jaar ben ik getrouwd, ik wilde echt stralen als een prinsesje. Vandaar dat mijn outfit ook helemaal top moest zijn! Ik heb mijn bruidssieraden bij www.princesses.nl gekocht, juist omdat ik inderdaad niet zo'n groot budget had. Ik heb daar een hele mooie tiara gekocht die er inderdaad ook echt uitziet!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven