Huwelijksaanzoek op Woodprint! « Huwelijk

Huwelijksaanzoek op Woodprint!

Wij waren enthousiast en klaar voor het printen op hout. De foto zou gemaakt worden door een professionele fotograaf,  Wendy ondersteboven in een Alfa Romeo, roze pumps aan en onder een Boeing 747!

Zo gezegd zo gedaan! Wendy ligt ondersteboven in de Alfa Romeo, de fotograaf schiet ondertussen de plaatjes. Zonder dat Wendy het doorheeft schuift Joris het  doosje (uiteraard met de ring) bij de auto terwijl de shoot doorloopt. Later zijn de foto’s met het doosje achter gehouden totdat Wendy niets vermoedend samen met Joris een weekendje Amsterdam aandoet.

Wil je met mij trouwen?

Tijdens het weekend Amsterdam staat het Stedelijk Museum op het programma. Joris heeft alles tot in de puntjes geregeld en ook, ongelofelijk maar waar, dat DE WOODPRINT met daarop HET HUWELIJKSAANZOEK in het Stedelijk Museum hangt!
Wendy loopt niets vermoedend door het museum en ziet hun Woodprint hangen. Ze kan het niet geloven, ze hebben ons idee gejat! Joris geeft nog rustig de hint ‘kijk nou eens goed’! Wendy kijkt en draait zich snel om naar Joris. Uiteraard zat Joris daar al keurig op zijn knieën met de brandende vraag of zij met hem zou willen trouwen!

Het antwoord is bekend en de trouwfoto ontvangen wij binnenkort!

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Koop het ideale huwelijkscadeau

Vraag de beste cadeaus voor jouw huwelijk

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven