Huwelijksaanzoek op Woodprint! « Huwelijk
Large_foto-op-hout

Huwelijksaanzoek op Woodprint!

Wij waren enthousiast en klaar voor het printen op hout. De foto zou gemaakt worden door een professionele fotograaf,  Wendy ondersteboven in een Alfa Romeo, roze pumps aan en onder een Boeing 747!

Zo gezegd zo gedaan! Wendy ligt ondersteboven in de Alfa Romeo, de fotograaf schiet ondertussen de plaatjes. Zonder dat Wendy het doorheeft schuift Joris het  doosje (uiteraard met de ring) bij de auto terwijl de shoot doorloopt. Later zijn de foto’s met het doosje achter gehouden totdat Wendy niets vermoedend samen met Joris een weekendje Amsterdam aandoet.

Wil je met mij trouwen?

Tijdens het weekend Amsterdam staat het Stedelijk Museum op het programma. Joris heeft alles tot in de puntjes geregeld en ook, ongelofelijk maar waar, dat DE WOODPRINT met daarop HET HUWELIJKSAANZOEK in het Stedelijk Museum hangt!
Wendy loopt niets vermoedend door het museum en ziet hun Woodprint hangen. Ze kan het niet geloven, ze hebben ons idee gejat! Joris geeft nog rustig de hint ‘kijk nou eens goed’! Wendy kijkt en draait zich snel om naar Joris. Uiteraard zat Joris daar al keurig op zijn knieën met de brandende vraag of zij met hem zou willen trouwen!

Het antwoord is bekend en de trouwfoto ontvangen wij binnenkort!

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwbeurs_weddingfair_bruidsbeurs

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Large_trouwfoto_dzidrafotografie

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_hartenwens

Hartelijk bedankje

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Gerelateerde bedrijven