Fotoboek maken na je bruiloft « Huwelijk

Fotoboek maken na je bruiloft

Voor de herinneringen aan de dag zelf is het van groot belang om een fotograaf en misschien zelfs een videograaf in de arm te nemen om deze onvergetelijke dag vast te leggen! Waarom? Omdat deze momenten niet alleen in het hart vastgelegd moeten worden, maar ook in een mooi fotoboek.
Trouwalbum maken

Het fotoboek

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen voorkeuren qua fotoboek. De één wilt een liggend fotoboek de ander een vierkant of sommige gaan zelfs voor een digitaal fotoboek. Welk besluit je ook neemt zorg ervoor dat je er later geen spijt van krijgt. De meeste bruidsparen gaan voor een traditioneel fotoboek. Hiermee maak je de herinneringen tastbaar. Op deze manier sla je gemaakte herinneringen op en kun je er later met plezier naar kijken. Ook voor de kinderen en eventuele kleinkinderen is een fotoboek maken een goede manier om een blik te krijgen in het verleden.
Trouwfotograaf

Belangrijke tips

  • Zorg voor de juiste belichting.

Vaak heeft de fotograaf hier een goed oog voor maar houd in je achterhoofd dat de juiste belichting op de foto’s essentieel is.

  • Draag de juiste make-up.

Voor de bruid is het erg belangrijk om de make-up die gedragen wordt eerst uit te proberen. Blijft het wel goed zitten, is het waterproof? Er wordt altijd wel een traantje gelaten, dus zorg ervoor dat het niet uitloopt.

  • Zoek een mooie locatie

Locaties in het bos of op een strand zijn mooie standaard plekken om foto’s te maken. Heb je een thema bruiloft? Zoek dan een locatie die past bij je thema. Andere leuke plekken om te fotograferen zijn: boerderijen, havens of een kasteel.

Trouwfoto's: Bryan Schneider - Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Wil je een trouwalbum gaan maken? Met deze vijf tips doe je het als een pro!

Gerelateerde bedrijven