Buiten trouwen? Hier moet je rekening mee houden. « Huwelijk

Buiten trouwen? Hier moet je rekening mee houden.

Het leuke van ‘thuis’ trouwen is dat er veel mogelijkheden zijn en dat jullie alles naar eigen wens kunnen invullen. Wel komt er veel meer werk kijken bij een bruiloft aan huis. Hierbij wat tips van Weddingplanner Liset waar je rekening mee moet houden.
Buitenbruiloft

  • Het aanvragen van een vergunning, begin hier op tijd mee want dit kan veel tijd in beslag nemen.

  • Mocht je in Nederland gaan trouwen heb je het weer helaas niet in de hand en moet je hier ook zeker rekening mee houden. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van een tent. Er zijn super mooie strechtenten die niet alleen je gasten droog kunnen houden maar ook zorgen voor schaduw op warme dagen. Wordt het een warme dag? Zet dan bijvoorbeeld een mandje met zonnebrand en leuke waaiers klaar. Is er regen voorspelt, zorg voor voldoende paraplu’s en een goed pad naar de tent toe.

  • Er belangrijk is om goede afspraken te maken met bijvoorbeeld een cateraar over de aan- en afvoer van water. Deze zijn bijvoorbeeld nodig voor de toiletvoorziening en de bar.

  • Veiligheid voor alles! Vraag je stylist om brandvertragende materialen en zorg voor blusmiddelen. Hoe dit aan te pakken? Liset kan je hier tips voor geven.

  • Gaan jullie voor livemuziek? (Sowieso een aanrader!) Vraag hen om de juiste technische specificaties. En zorg ook hier dat het duidelijk is wie er verantwoordelijk is. Zo krijg je hier op jullie bruiloft nooit onenigheid over.

  • Willen jullie officieel trouwen. Dan moet de locatie van jullie ceremonie aangewezen worden als eenmalige trouwlocatie. Dit moet je regelen via de gemeente.

  • Jullie gasten zijn natuurlijk helemaal netjes gekleed voor jullie bruiloft en de dames zullen vaak hakken aan hebben. Om te voorkomen dat ze wegzakken in het zand/gras kun je een pad aanleggen en een dansvloer maken.

Dit zijn nog maar enkele puntjes waar jullie rekening mee moeten houden als jullie voor een buitenbruiloft kiezen. Willen jullie hulp bij de organisatie? Neem dan zeker even contact met Weddings by Liset zodat ze jullie kan helpen met deze gave klus.

Foto's: Bureau Cocoon

Julie Hoff zei:

Hi! Goede tips! Die zullen zeker helpen bij het organiseren van een buitenbruiloft! Groetjes, https://www.evenses.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Yes! Wij gaan trouwen. Maar hoe bepaal ik ons budget?

Buiten trouwen? Hier moet je rekening mee houden.

Maak kennis met de Trouwchicks!

Styled Weddingshoot Kasteel Cannenburch

Gerelateerde bedrijven